Çözüldü Error : exploit (Electra Jailbreak)

Dostum bunda korkulacak bir durum yok hatta bence daha iyi o hatayı alınca error exploit eğer yeniden başlatmıyorsa hom tusuna basıp oradan uygulamayı yukarı çekerek kapat direk restart yapacak tekrar aynı işlemi yap fakat yapmadan önce electra aç sonra ortaya bas 10 dakika başka şeylerle ilgilen tekrar gir electra enable jailbreak yap ve bekle her defasında böyle yap en son zaten resping atacak bekle jailbreak aktif olacak ( TWEAKS butonu aktif etmeyi unutma.. Aldready Jailbreak yazısı tweaksi kapatınca geliyor çünkü )

Ben de aynı hatayı alıyorum çözümü için detaylı bir yazı paylaşabilirmisiniz rica etsem?

oldu hocam yaptım electrayı silip telefondan yükledim burda linki res atıp bi instada gezidim sonra denedim ve oldu..

Tweaks anahtarını kapatıyorum. Share Electra geliyor. Fakat Cydia gelmiyor. :(
Tweaks Aktif olunca da restart atıyor :(

Tweaks anahtarını kapatıyorum. Share Electra geliyor. Fakat Cydia gelmiyor. :(
Tweaks Aktif olunca da restart atıyor :(
Tweaks anahtarını kapatıp jb aktiflediğinde pc den cihaza bağlanıp Uicache komutunu verirsen Cydia gelecektir.

ayrıca tvos profili dışında farklı bir profilin yüklü olmamasına dikkat et.. verdiğim konudan MP yazan electrayı indirdin değil mi?

vay canına 2 saatir uğraşıyom tek tek hatalara bakıp gideriyom pc başında kablo ile uğraşıyom en baştan desenize şu siteden ipa yı yükle olur biter :) bu arada
Tweaks anahtarını kapatıp jb aktiflediğinde pc den cihaza bağlanıp Uicache komutunu verirsen Cydia gelecektir.

ayrıca tvos profili dışında farklı bir profilin yüklü olmamasına dikkat et.. verdiğim konudan MP yazan electrayı indirdin değil mi?
teşekürler

Bunu adım adım anlatır mısın acaba?

Bunu adım adım anlatır mısın acaba?
- Mevcut electra yı ve profili cihazınızdan silin.
- Cihazı yeniden başlatın ve Electra 11.3.1 w/Multi_Path Onaylı bu konudaki linkten ipa yı indirin.
- Cihazınızı uçak moduna alın, ekran kilidini devre dışı bırakın, iphone umu bul u kapatın.
- İndirdiğiniz yeni Electra yı açın ve hiç bir şeye dokunmadan yaklaşık 2-3 dk kadar o şekilde bekleyin. Ekranın kapanmasına da izin vermeyin.
- 2-3 dk sonra enable jailbreak butonuna basın.

Söylediginiz adımları takip ederek jb yaptım fakat tweak indirmek istediğimde böyle bir sorun alıyorum
F5C51EEB-7A6F-4A87-A106-CF1ABCC64123.png

Saat 00;25 notu : Jb'i tekrar yapmak için telefonumu kapatıp açtım fakat artık hiç yapamıyorum galıba . Cydia'ya tıkladıgımda anlık bir beyaz giriş ekranı gelip geri kapanıyor ve açılmıyor. Electra'yı silip tekrar yükledim fakat yine olmadı.

Son düzenleme:
- Mevcut electra yı ve profili cihazınızdan silin.
- Cihazı yeniden başlatın ve Electra 11.3.1 w/Multi_Path Onaylı bu konudaki linkten ipa yı indirin.
- Cihazınızı uçak moduna alın, ekran kilidini devre dışı bırakın, iphone umu bul u kapatın.
- İndirdiğiniz yeni Electra yı açın ve hiç bir şeye dokunmadan yaklaşık 2-3 dk kadar o şekilde bekleyin. Ekranın kapanmasına da izin vermeyin.
- 2-3 dk sonra enable jailbreak butonuna basın.
Aynen yaptım, Share Electra Geldi. Tweaks anahtarı açık. Fakat Cydia Gelmedi. Bir yerde birşeyler yanlış mı gidiyor çözemedim :(

Söylediginiz adımları takip ederek jb yaptım fakat tweak indirmek istediğimde böyle bir sorun alıyorum

Saat 00;25 notu : Jb'i tekrar yapmak için telefonumu kapatıp açtım fakat artık hiç yapamıyorum galıba . Cydia'ya tıkladıgımda anlık bir beyaz giriş ekranı gelip geri kapanıyor ve açılmıyor. Electra'yı silip tekrar yükledim fakat yine olmadı.

hashbang reposunu silip dener misin?

Aynen yaptım, Share Electra Geldi. Tweaks anahtarı açık. Fakat Cydia Gelmedi. Bir yerde birşeyler yanlış mı gidiyor çözemedim :(
winscp ile pc ye bağlanıp uicache komutu verirsen gelecektir

hashbang reposunu silip dener misin?

Cydia ya hiç giremiyorum su an. jb li değil telefonum ve cydia da silemiyorum. Forumdaki cydia kaldırma konusundan cyberduck indirdim fakat o da 3 veya 4. adımdan sonra hata verdi

Giremiyorum derken... hata mı veriyor? veriyorsa nasıl bi hata?

Herhangi bir hata vermiyor. Cydia ya tıkladıgımda anlık bir şekilde cydia giriş ekranı geliyor(fakat yazılar yok sadece beyaz ekran sadece 1 sanıyelıgıne) sonra ana ekrana dönüyorum.

Edit: Bir kaç denemeden sonra tekrar jb yapabildim. Simdilik sorun yok gibi görünüyor. ilk başta konuya yazdıgım mesajdaki sorun için ise hbang reposunu silip tekrar deneyeceğim. İlginiz için teşekkürler

Son düzenleme:
Herhangi bir hata vermiyor. Cydia ya tıkladıgımda anlık bir şekilde cydia giriş ekranı geliyor(fakat yazılar yok sadece beyaz ekran sadece 1 sanıyelıgıne) sonra ana ekrana dönüyorum.

Edit: Bir kaç denemeden sonra tekrar jb yapabildim. Simdilik sorun yok gibi görünüyor. ilk başta konuya yazdıgım mesajdaki sorun için ise hbang reposunu silip tekrar deneyeceğim. İlginiz için teşekkürler
Rica ederim.

belirttiğiniz Cydia durumu jb aktiflenmediğinde olan bir durum. JB aktifledikten sonra bu şekilde bir sorun yaşamamanız lazım

Rica ederim.

belirttiğiniz Cydia durumu jb aktiflenmediğinde olan bir durum. JB aktifledikten sonra bu şekilde bir sorun yaşamamanız lazım
Şu an aktif fakat tabiri caizse hangi tweake el atsam ' gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor' diye bir not ile karşılasıyorum. Ve sıralamaya devam et seçeneği geliyor. Neden aceba bir bilginiz var mı ?

mevcut tweaklerinizin ekran görüntüsü ve aldığınız bu hatanın ekran görüntüsüyle ayrı bir konu açarsanız daha kolay yardımcı olabilriim

Şu uicache komutunun nasıl verileceğini adım adım anlatacak birileri var mı acaba?
Ne yaptıysam Cydia gelmedi. Tüm adımları denememe rağmen. :(

Electra sorunları
Bu konuda anlatımı yapılmıştır. Bir sorunun olurda bu konu altına yazarsan yardımcı olacaklardır.
Şu uicache komutunun nasıl verileceğini adım adım anlatacak birileri var mı acaba?
Ne yaptıysam Cydia gelmedi. Tüm adımları denememe rağmen. :(

Hocam yaptım fakat yine başarılı olmadı .
Verdiğim linkteki konu altına(electra kaldırma) karşılaştığınız sorunu yazarak screenshot ile desteklerseniz yardımcı olacaklardır.
Ss lerde terminalde oluşan yazıları atarsanız iyi olur. Çünkü bir arkadaştada electra kaldırma başarısız oldu. Dosyaları silerken hata aldı.

Telefona restart yaptıktan sonra biraz uygulamalarda takıl. 2-3 dakika kadar, uygulamaları aç, açılmasını bekle ve sonra kapat. Exploit'in işlemesi için bu gereklidir. Sonrasında arkadaşların dediği gibi, uçuş moduna al, Electra uygulamasını açıp Enable de. Eğer ki çok denediysen, Tweaks anahtarını kapatıp dene. Siri ve iPhone'umu bul iCloud ekranında kapalı olsun.
**Telefonun hazır olduğunu anlamanın en kolay yolu, Electra aracını açarken hızlı bir şekilde giriyorsa kendine gelmiş demektir. Bekletiyorsa biraz, telefonda takılmaya devam et.

++++++1

bende en etkili yöntem bu oluyor

Geri