Çözüldü Elmada Kaldım Yardım Lütfenn

shsh kayıtlarınız yoksa geçmiş olsun hard reset atmayı deneyin icloud cihazı görüyorsa erase yapmayı deneyin bide
icloud çevrim dışı recovery mod nasıl yapcaz işe yararmı yardımcı olsan kardeşim net cafede bekliyom öyle cihazım aranıyor açık yani elmada kaldı açılmıyor
[automerge]1556101300[/automerge]
@RomeoBenim önce sakin olman gerekiyor. Bu cihazına anlaşılan shsh almamışsın. 3utools ile recovery modu deneyin olmazsa manuel kendiniz yapın. Nasıl yapılır diyip cevap beklemeyin. Google da milyon tane video var recovery almak için. Bakın deneyin olmazsa yazın.
cihazı kurtarma moduna aldım kablo ve itunes logo gözüküyor bundan sonra sadece güncele seçeneği çıkıyor ituneste nasıl yol izlemem gerekiyor

icloud çevrim dışı recovery mod nasıl yapcaz işe yararmı yardımcı olsan kardeşim net cafede bekliyom öyle cihazım aranıyor açık yani elmada kaldı açılmıyor
[automerge]1556101300[/automerge]

cihazı kurtarma moduna aldım kablo ve itunes logo gözüküyor bundan sonra sadece güncele seçeneği çıkıyor ituneste nasıl yol izlemem gerekiyor
itunes ile güncelleye bas gerisini halleder o

jailbreak gider ama şimdi kurtarma moduna aldım ama 3utoolsda recovery basınca hemen koparıyo baplantıyı ne yapcam ya
jailbreaki unut zaten kardeş son sürüme geçir telefonu shsh kaydında yok

geçiyoruz ama cihazı satarım kulanamam böyle birde şimdi son sürüme geçtim ya sshh almam lazımmı

Kaç kere yazıldı, çizildi, uyarıldı hocam crack kullanmayın diye. Ne zamandır kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor demiştin galiba sen. Yada başkası hatırlamıyorum onu. Gördüğün gibi eninde sonunda elma 🍎

@coolstar hocam arkadaşın bahsettiği succession bende de kurulu güncellemesi vardı yaptım. sabahtan beriş bşy yok şimidi tweak yükledim. cihaz rest attı .merhaba ekranı geldi.kapatırsam elmada kalacak galiba

@coolstar hocam arkadaşın bahsettiği succession bende de kurulu güncellemesi vardı yaptım. sabahtan beriş bşy yok şimidi tweak yükledim. cihaz rest attı .merhaba ekranı geldi.kapatırsam elmada kalacak galiba

Succession kullanarak restore yaptin mi ? Cihazini kapatma acik kalsin

Kenan___

hocam hiçbşy yapmadım tweak kurdum reset attı hoşgeldniz ekranı çıktı masaüstüne kadar geliyor sonra hiç tepki yok tekrar enbaşa hoşgeldiniz ekranına dönüyor.

Hangi repodan yukledin ? Cihaz modeli surum ?

Kenan___

Kaç kere yazıldı, çizildi, uyarıldı hocam crack kullanmayın diye. Ne zamandır kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor demiştin galiba sen. Yada başkası hatırlamıyorum onu. Gördüğün gibi eninde sonunda elma 🍎

bende cracklı hiçbirşey yüklü değil ama yine elmada kaldı

repo bigboss büyük ihtimal Succession dan şüpheleniyorum cihaz i7 12.1 shsh kayıdım var dönüş yapabilirim herhalde
[automerge]1556108562[/automerge]
repo bigboss büyük ihtimal Succession dan şüpheleniyorum cihaz i7 12.1 shsh kayıdım var dönüş yapabilirim herhalde

cihaz kapandı bu arada elmayı yedik

bu sabahta benim cihaz aynısı oldu cihazı kapatmasanda bazı işlevleri yapmayacak ben ekran görüntüsü alamıyordum resping yaptım merhaba ekranı geldi sürekli kapattım bir daha açılmadı

bende cracklı hiçbirşey yüklü değil ama yine elmada kaldı

Galiba tweak de sıkıntılı. Siz bunları yazdıktan sonra bende sürümü düşüreyim dedim b6’ya düşürdüm, telefon dondu yeniden başladı. Elma geldi. Dedim galiba bende kalacam bunda. Sonra açıldı. Ben o tweakı silecem şimdi ne olur ne olmaz.

bu sabahta benim cihaz aynısı oldu cihazı kapatmasanda bazı işlevleri yapmayacak ben ekran görüntüsü alamıyordum resping yaptım merhaba ekranı geldi sürekli kapattım bir daha açılmadı
maalesef aynı durum aga hiç tepki vermiyordu icleanerda giremedim sürekli başa döndüğü için şimdide kapandı

Ve telefona sakın karışma bırak kalsın elmada bilgisayar olan bir yere geç

Geri