Neler yeni

Çözüldü Elmada kaldım Yardımınız lazım

Bu şekilde yapıyorum zaten ama 4013 hatası veriyor. Bilgisayar görüyor cihazı sonra 4013 hatası veriyor

4013 hatası hakkında pek bilgim yok ama internetten baktığım kaynaklarda USB portundan veya kablosundan kaynaklanabilecek bir sorun olduğu ve donanımsal bir sorun olduğundan bahsediyor.

iTunes'u yönetici olarak çalıştırıyorsun dimi ?

iTunes'u aç ve cihazı bilgisayara bağla.Sonra güç tuşuna 3 saniye basılı tut ve güç tuşunu bırakmadan ses kısma tuşuna basılı tutmaya başla.iTunes logosu ve kablonun göründüğü ekran gelene kadar bekle.

Hocam o bildiğim kadarıyla recovery mod oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu şekilde yapıyorum zaten ama 4013 hatası veriyor. Bilgisayar görüyor cihazı sonra 4013 hatası veriyor

Hocam netten baktığıma göre i7 için güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda 10 saniye basın 10 saniye sonrasında güç tuşunu bırakıp ses kısma tuşuna basmaya devam edin iTunes cihazın DFU modda olduğunu anlayacaktır o anda 12.1.4 için yükleme işlemini başlatın

Ayrıca DFU modda ekranınızın tamamen siyah olmazı doğal birşey

Hocam o bildiğim kadarıyla recovery mod oluyor

Emin değilim farklı sitelerde farklı bilgiler bulunuyor.Bir de bu olay telefondan telefona değiştiği için her telefonda aynı olmayabiliyor.

4013 hatası hakkında pek bilgim yok ama internetten baktığım kaynaklarda USB portundan veya kablosundan kaynaklanabilecek bir sorun olduğu ve donanımsal bir sorun olduğundan bahsediyor.

iTunes'u yönetici olarak çalıştırıyorsun dimi ?
Mac kullanıyorum cihaz dfu modda yazılım çıkarılıyor diyor ardından iphone bekleniyor diyor elma işareti geliyor sonra da 4013 hatasını veriyor
[automerge]1554409402[/automerge]
@efsane6 @coolstar hocam bir bakabilir misiniz lütfen itunes 4013 hatası veriyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:
Mac kullanıyorum cihaz dfu modda yazılım çıkarılıyor diyor ardından iphone bekleniyor diyor elma işareti geliyor sonra da 4013 hatasını veriyor
[automerge]1554409402[/automerge]
@efsane6 @coolstar hocam bir bakabilir misiniz lütfen itunes 4013 hatası veriyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olabilir misiniz

DFU moda alır almaz yüklemeyi başlatın
Bende de öyle oluyordu yarısında elmaya geri dönebiliyor cihaz

Hocam zaten dfu moduna alıyorum telefon siyah ekran itunes kurtarma modunda cihaz bulundu diyor ama iphone bekleniyor derken cihaz elmaya geri dönüyor ardından 4013 hatasını veriyor

Kablonuz sağlam mı hocam yani yırtık kesik vs var mı

Hocam zaten dfu moduna alıyorum telefon siyah ekran itunes kurtarma modunda cihaz bulundu diyor ama iphone bekleniyor derken cihaz elmaya geri dönüyor ardından 4013 hatasını veriyor

Çözebildiniz mi hocam

Geri