Neler yeni

Çözüldü Elmada kaldım Yardımınız lazım

kerimcant1

Aktif Üye
JailbreakTR
7 plus 12.1.2 cihazım var. Telefonun şarjının bittiğini sandım şarja taktım bir süre bekledim açılmadı dedim herhalde dondu ekran kapalıyken çünkü şarjı en son %45 civarıydı hard reset attım şuan elmaya geliyor sonra kararıp tekrar elmaya geri dönüyor. Shsh kayıtlarım yok napmam gerekiyor

SHSH kayıtların olmadığı için pek bir şansın yok. Sürekli elmaya mı dönüyor, siyah ekranda beklediği oldu mu?

iTunes cihazı görseydi iPhone'u silme imkanın olabilirdi fakat bu durumda yapamazsın. Son sürüm yolu gözükmüş, maalesef.

Reiboot, Recovery moda alırsan ancak görür. Faydası yok. iTunes cihazı görüyor mu?
Malesef
[automerge]1554386810[/automerge]
Reiboot, Recovery moda alırsan ancak görür. Faydası yok. iTunes cihazı görüyor mu?
Hocam şuan siyah ekranda kaldı güç tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor ama itunes yine görmüyor hard reset atınca yine elmaya geliyor

iCloud üzerinden cihazda girili olan Apple hesabına giriş yap.Eğer iPhone'umu Bul seçeneğin aktif halde ise telefon açıkken, bilgisayardan iCloud hesabına giriş yapıp iPhone'u silmeyi dene.

iCloud üzerinden cihazda girili olan Apple hesabına giriş yap.Eğer iPhone'umu Bul seçeneğin aktif halde ise telefon açıkken, bilgisayardan iCloud hesabına giriş yapıp iPhone'u silmeyi dene.
Telefon açılmıyor ki hocam
[automerge]1554400020[/automerge]
Telefonu itunes ile güncellemeye çalışıyorum 4013 hatası alıyorum napmam gerek

Telefon açılmıyor ki hocam
[automerge]1554400020[/automerge]
Telefonu itunes ile güncellemeye çalışıyorum 4013 hatası alıyorum napmam gerek

Bootloop'ta kaldıysa sürekli açılmaya çalışıp tekrar elmaya dönüyordur.Bilgisayardan iCloud'a giriş yap ve cihaz açık görünüyor mu görünmüyor mu kontrol et.Ama iPhone'umu Bul'un açık olması gerekiyor eğer kapalıysa bir şey yapamazsın.

Bootloop'ta kaldıysa sürekli açılmaya çalışıp tekrar elmaya dönüyordur.Bilgisayardan iCloud'a giriş yap ve cihaz açık görünüyor mu görünmüyor mu kontrol et.Ama iPhone'umu Bul'un açık olması gerekiyor eğer kapalıysa bir şey yapamazsın.
Hocam kapalıydı o sanırım jailbreak atılacak diye kapatmıştım

Şuan jailbreak falan umrumda değil itunes üzerinden güncelleme yapmaya çalışıyorum 4013 hatası alıyorum cihaz açılmıyor çıldırmak üzereyim

DFU moda almayı denediniz mi hocam ayrıca imzalanmış sürümü denediğinizden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan jailbreak falan umrumda değil itunes üzerinden güncelleme yapmaya çalışıyorum 4013 hatası alıyorum cihaz açılmıyor çıldırmak üzereyim 😅

Panik yapıp acele davranman sorunu daha kötü bir noktaya götürebilir.O sebeple acele etmemen önemli.Telefonu DFU moda alarak bağla ve o şekilde işlem yapmayı dene.Cihazda, cihazı güncellemeni engelleyecek bir sıkıntı oluşma ihtimali düşük.

10.3.1 ve 11.4.1 aklıma geldi..
DFU mod ile son sürüme geçtim.
Sağlık olsun.
Ama belki bir yöntem ile kurtarırsın. Başka bir cihaz kullan 1-2 gün.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12.1.4 denedim aynı 12.2 deniyorum yine aynı hatayı veriyor

Aynı durumu ben De yaşadım hocam ilk bootloopda ben de çok paniklemiştim
Sakin olun zaten bootloopdan kurtulursunuz rahat
Önemli olan cihazı DFU moda aldıktan hemen sonra güncellemeyi yüklemeye başlamak çünkü cihaz en azından bende 2-3 dkk sonra çıkıyordu DFU moddan

Ayrıca 12.1.4e geçmeniz daha iyi olacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Panik yapıp acele davranman sorunu daha kötü bir noktaya götürebilir.O sebeple acele etmemen önemli.Telefonu DFU moda alarak bağla ve o şekilde işlem yapmayı dene.Cihazda, cihazı güncellemeni engelleyecek bir sıkıntı oluşma ihtimali düşük.
Cihazı DFU moduna nasıl alabilirim cihaz 7 plus ses kısma ve güç düğmesi ile açıyorum cihazı itunes logosu ve kablo işareti geliyor recovery mode oluyor sanırım bu

Cihazı DFU moduna nasıl alabilirim cihaz 7 plus ses kısma ve güç düğmesi ile açıyorum cihazı itunes logosu ve kablo işareti geliyor recovery mode oluyor sanırım bu

iTunes'u aç ve cihazı bilgisayara bağla.Sonra güç tuşuna 3 saniye basılı tut ve güç tuşunu bırakmadan ses kısma tuşuna basılı tutmaya başla.iTunes logosu ve kablonun göründüğü ekran gelene kadar bekle.

iTunes'u aç ve cihazı bilgisayara bağla.Sonra güç tuşuna 3 saniye basılı tut ve güç tuşunu bırakmadan ses kısma tuşuna basılı tutmaya başla.iTunes logosu ve kablonun göründüğü ekran gelene kadar bekle.
Bu şekilde yapıyorum zaten ama 4013 hatası veriyor. Bilgisayar görüyor cihazı sonra 4013 hatası veriyor

Geri