Çözüldü Electra ve Unc0ver araçları kullanılarak jb yapılan cihaz hk.

mazotanzarot

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba,

CarBridge tweak’ini kullanmak için unc0ver ile jb yapmıştım. Sitede tweak kullanan ve tweak geliştiricisinden gelen tavsiye üzerine impactor ile electra aracını kullanarak tekrar jb yaptım.

Şu anda Cydia ya girdiğimde EK’teki hatayı alıyorum.

Daha fazla karışıklığa yol açıp sürüm kaybetmeden önce sizlerden yardım almak istedim. :)

Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.

8906

Selam. Unc0ver üzerine direkt mi kurulum yaptınız ? Genelde böyle yapılırsa saçma hatalar meydana geliyor. Chariz reposunu silip deneyebilir misiniz ? Kaynakları yenileyin

Selam. Evet unc0ver yüklü iken telefonu yeniden başlatarak electra aracıyla tekrar jb yaptım. Dediğinizi yaptım yenilediğimde aldığım hata EK’teki gibi.
8907

Sildim. Şimdi Cydia üzerinde herhangi bir hata almıyorum fakat CarBridge tweak’ini Jailbreaktr reposundan yüklemek istediğimde EK’teki hatayı alıyorum.

8908

İyi günler aynı hatayı bende alıyorum ne tweek kurabiliyorum ne silebiliyorum çözümü nasıl acaba baya bi baktım formlara filza gerek ama kuramıyorum bi türlü.

Sanırım jb kaldırıp tekrar uygulamak gerekiyor bu aşamada. Ama daha fazla bilinçsiz hareket edip sürüm kaybetmemek adına bilen birinin yardım eli uzatmasını bekliyorum. :)

Arkadaşlar INSGATRAM tweak'i bir sürü repodan denememe rağmen böyle bir hata çıkıyor. Her tweak'de değil ama çoğu lazım olan tweak de var.

Not:Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor.

Depends felan diyo preferenceloader diyo kuramıyorum.

Arkadaşlar INSGATRAM tweak'i bir sürü repodan denememe rağmen böyle bir hata çıkıyor. Her tweak'de değil ama çoğu lazım olan tweak de var.

Not:Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor.

Depends felan diyo preferenceloader diyo kuramıyorum.
Konu açın lütfen.

Aslında bende sizin gibi yaptım ve her defasında oooh jailbreak yapabiliyorum diye sevinmiştim. Fakat bir süre sonra cihazda kalan yazılım artıkları (ben öyle diyorum) jailbreak yapmama izin vermeyip electra'da exploit, unc0ver'da ise yüzdelik kısmında 22'de kalıyordu. Sonra delectra ile sorunu hallettim ama baktım iOS 12 için jb yakın ve watch 4'ümü rahat anlamda kullanayım diye 12.1.1'e güncelledim ve jailbreak çıkmasını bekliyorum.

Aslında bende sizin gibi yaptım ve her defasında oooh jailbreak yapabiliyorum diye sevinmiştim. Fakat bir süre sonra cihazda kalan yazılım artıkları (ben öyle diyorum) jailbreak yapmama izin vermeyip electra'da exploit, unc0ver'da ise yüzdelik kısmında 22'de kalıyordu. Sonra delectra ile sorunu hallettim ama baktım iOS 12 için jb yakın ve watch 4'ümü rahat anlamda kullanayım diye 12.1.1'e güncelledim ve jailbreak çıkmasını bekliyorum.

Yanıt için teşekkürler. Delectra mantıklı geliyor fakat birkaç jb kaldırma aracına ait konu da gözüme çarptı.(semirestore vs.) Bir de 11.4.1 de işe yarar mı? O yüzden bir yönlendirme bekliyorum açıkçası.

Yanıt için teşekkürler. Delectra mantıklı geliyor fakat birkaç jb kaldırma aracına ait konu da gözüme çarptı.(semirestore vs.) Bir de 11.4.1 de işe yarar mı? O yüzden bir yönlendirme bekliyorum açıkçası.
Rollectra 11.4.1 uyumlu forumda konusuna iyice bakın elma görmeyin

Dediğim gibi cevabı forumda :) evet cihaz sil baştan.

Foruma bakındım. Tweak olarak bir tek CarBridge kurmuştum. Onu da sildim çalışmıyor diye. Şu an yüklü tweak yok. CarBridge çalışmadığı için kaybedeceğim birşey de yok. Aynı sorunu yaşayan 3-4 kişi daha var forumda gördüğüm kadarıyla. Sizin yardımınızla sorunu çözersem aynı şekilde diğer forumdaşların da sorunu çözülmüş olacak. Deneyeceğim eve geçince hayırlısı bakalım. :) Bu arada bu aracı çalıştırmadan uçak moduna almama gerek var mı?
8919

Altta ki tik açılırsa tüm verilerin silinir kapatırsan sadece jb kaldırırsın.

Rollectra çalışmadı. Bastığımda hiçbir işlem yapmadan program kapanıyordu. Ben de cihazı sıfırlayıp tekrar Electra ile jb yaptım. Şimdi ise Cydia’ya girdiğimde EK’teki hatayı alıyorum. Var mıdır bir çözümü?8930

Jbli Cihaz öyle kafadan cihaz üzerinden sıfırlarsan ya hata alırsın ya elmayı görürsün:) daha çok zorlamadan rollectra çalıştırmayı deneyin. Ya da forumda konusu olan jb kaldırma
Araçlarından uygun olan birini

Rollectra daha önce de bahsettiğim gibi işe yaramadı. Kayıtlarım da var fakat FR kullanamadığımı öğrendim. Şimdi delectra deniyorum sonucu tekrar paylaşırım. :)
[automerge]1549541372[/automerge]
Emeği geçen, yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler.

Delectra ile jailbreak işlemini kaldırdım. Sonra tekrar jailbreak yaparak sorunları çözmüş oldum. Bu arada carbridge tweak ini kullanmak isteyenler Electra aracını tercih etsinler. :)89338934

Son düzenleme:
Geri