Çözüldü Electra remover

idoido

Aktif Üye
JailbreakTR
Mrb arkadaşlar ben rollectra ile önce cihazı sıfırlamak istedim ama ekrandaki kutucuğu kapattım.daha sonra 2. Resimdeki gibi oldu cydia ve ona bağlı programlar daha Sonra Electra remover ile cydia ve ona bağlı herşey silindi... artık ne Electra ile ne de onc0ver ile jb yapamıyorum .. tekrar yapmam için yardim edin lütfen
[automerge]1546899265[/automerge]
Mrb arkadaşlar ben rollectra ile önce cihazı sıfırlamak istedim ama ekrandaki kutucuğu kapattım.daha sonra 2. Resimdeki gibi oldu cydia ve ona bağlı programlar daha Sonra Electra remover ile cydia ve ona bağlı herşey silindi... artık ne Electra ile ne de onc0ver ile jb yapamıyorum .. tekrar yapmam için yardim edin lütfen
[automerge]1546899324[/automerge]
[automerge]1546899402[/automerge]

[automerge]1546899324[/automerge]
Uncover bu hatayı veriyor

Ekli dosyalar

• A7571B5B-7F2E-4501-804C-A1ABD303FC2F.jpeg
    A7571B5B-7F2E-4501-804C-A1ABD303FC2F.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 18
  • CBC63045-0A1F-4EE5-9C30-F5F27D2F0E83.jpeg
    CBC63045-0A1F-4EE5-9C30-F5F27D2F0E83.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 18
  • 65F596D9-9E36-4FE5-AAE1-5FD07E1EB77B.jpeg
    65F596D9-9E36-4FE5-AAE1-5FD07E1EB77B.jpeg
    703.6 KB · Görüntüleme: 17
unc0ver da restore rootfs ile ilk jb ye bas sonra yeniden başlattıktan sonra restore rootfs yi kapat öyle jb ye bas sonraki yeniden başlatmada reinstall cydia seçeneğinğ aktif edip tekrar jb ye bas

unutma bu yeniden başlatmalar aniden olmamalı zaten adım sayısından anlarsın aniden yeniden başlatırsa veya exploit hata verdiğini söylerse o adımı tekrar yapmayı unutma

3/1 de reset Atıyor ama 3/2 olmuyor hiç ... 3/1 -3/2 yazan kutucuk sonradan hiç bi yazı yazmıyor bomboş bi kutucuk halini alıyor yazı YÖK yani ... ustam bişi dicem bu Electra remover iyi silmiş midir?
[automerge]1546901512[/automerge]

Tmm Hocam öle bi deniyeyim
[automerge]1546902132[/automerge]

Hocam 3. Adımdan sonra bu hatayı verdi

24/40 ta beni uygulamadan atıyor .

unc0ver da restore rootfs ile ilk jb ye bas sonra yeniden başlattıktan sonra restore rootfs yi kapat öyle jb ye bas sonraki yeniden başlatmada reinstall cydia seçeneğinğ aktif edip tekrar jb ye bas

unutma bu yeniden başlatmalar aniden olmamalı zaten adım sayısından anlarsın aniden yeniden başlatırsa veya exploit hata verdiğini söylerse o adımı tekrar yapmayı unutma
Hocam 24/48 uygulama ya atıyor ya da donuyor

Konu çözülmüştür👍
Cydiada sorunu olanlar unc0verdan restorerootfs açık şekilde ilk başta jb yapsınlar(electranın remountunu kaldırması için)
daha sonra sıfırdan jb kuruyormuş gibi remountfs seçeneği aktif olmadan jailbreak yapsınlar bir sonraki yeniden başlatmada bu seçeneği deaktif edip reinstall cydia seçeneği aktif halde bir daha jailbreak yaptıkları zaman sorunları çözülecektir.
(Hata verirse o adımı tekrardan yapın lütfen)
İyi forumlar herkese

Konu çözülmüştür👍
Cydiada sorunu olanlar unc0verdan restorerootfs açık şekilde ilk başta jb yapsınlar(electranın remountunu kaldırması için)
daha sonra sıfırdan jb kuruyormuş gibi remountfs seçeneği aktif olmadan jailbreak yapsınlar bir sonraki yeniden başlatmada bu seçeneği deaktif edip reinstall cydia seçeneği aktif halde bir daha jailbrean yaptıkları zaman sorunları çözülecektir.
(Hata verirse o adımı tekrardan yapın lütfen)
İyi forumlar herkese
Helal olsun gerçekten çok saol 🙏🙏🙏

Hocam teli sıfırladım yanlışlıkla,sonrasında Renoir yaptım videodaki gibi hata verdi,teli tekrar sıfırladıgımda Cydia ve PowerApp app de kurulu geliyor,bunun bir çözümü var mı acaba?(video yüklenmiyor malesef

Geri