Mrb arkadaşlar ben rollectra ile önce cihazı sıfırlamak istedim ama ekrandaki kutucuğu kapattım.daha sonra 2. Resimdeki gibi oldu cydia ve ona bağlı programlar daha Sonra Electra remover ile cydia ve ona bağlı herşey silindi... artık ne Electra ile ne de onc0ver ile jb yapamıyorum .. tekrar yapmam için yardim edin lütfen
[automerge]1546899265[/automerge]
[automerge]1546899324[/automerge]Mrb arkadaşlar ben rollectra ile önce cihazı sıfırlamak istedim ama ekrandaki kutucuğu kapattım.daha sonra 2. Resimdeki gibi oldu cydia ve ona bağlı programlar daha Sonra Electra remover ile cydia ve ona bağlı herşey silindi... artık ne Electra ile ne de onc0ver ile jb yapamıyorum .. tekrar yapmam için yardim edin lütfen
[automerge]1546899402[/automerge]Mrb arkadaşlar ben rollectra ile önce cihazı sıfırlamak istedim ama ekrandaki kutucuğu kapattım.daha sonra 2. Resimdeki gibi oldu cydia ve ona bağlı programlar daha Sonra Electra remover ile cydia ve ona bağlı herşey silindi... artık ne Electra ile ne de onc0ver ile jb yapamıyorum .. tekrar yapmam için yardim edin lütfen
Uncover bu hatayı veriyorMrb arkadaşlar ben rollectra ile önce cihazı sıfırlamak istedim ama ekrandaki kutucuğu kapattım.daha sonra 2. Resimdeki gibi oldu cydia ve ona bağlı programlar daha Sonra Electra remover ile cydia ve ona bağlı herşey silindi... artık ne Electra ile ne de onc0ver ile jb yapamıyorum .. tekrar yapmam için yardim edin lütfen
[automerge]1546899324[/automerge]