benden önce telefonkafayı yedi error exploıt diyor yınede restart atıyor garibim oda sinir olduYarın çözerler sen biraz beklet telefon soğusun birdaha reset at dene

benden önce telefonkafayı yedi error exploıt diyor yınede restart atıyor garibim oda sinir olduYarın çözerler sen biraz beklet telefon soğusun birdaha reset at dene
uygulamayı kapatınca da oto restart atıyorbenden önce telefonkafayı yedi error exploıt diyor yınede restart atıyor garibim oda sinir oldu![]()
Jailbreak diyorum 1/3 yaziyor bekliyorum bir anda kapanıp tekrar açılıyor electraya girince yine jailbreak yazıyor cydia yuklenmemis uçak modu paralo touch id sim pin dahil herşeyi kapattım yine olmuyor ??
Çok sağol telefondaki electra uygulamasını siliyimmi peki
Eyvallah hocam oldu iclouddan siriyi kapatmak gerekiyormuşOnu sil, safariden bu siteye gir, en alttaki electra ‘yı yükle, boş bi simge yüklenecek, profilden güven, sonra ayarlar-iCloud-Siri’yi buradan kapat, bu boş simgeli ikona tıklayınca güncelle uyarısı gelecek, ok de, güncellemeden devam et, inşallah olur, ben bu şekilde yaptım
![]()
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EyvallahEyvallah hocam oldu iclouddan siriyi kapatmak gerekiyormuş
Hala yapamayan varsa...
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Linke tiklayip alttaki Electra MP v1.0.2 olani kurun telefonunuza. Yeni güncellendi.
Hata alan olursa eskisi varsa silip yenisini kurup yeniden baslatsin telefonu. Tekrar denesin.
Dipnot: ben wifi acikken yaptim.
Versiyon yazmıyor 4-5 tane electra var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tamam o dogru olanRecommended yazanı indirdim
Ozaman hamza kardesim sen biseylerde yanlis yapiyor yada eksik yapiyor olabilirsin.Bir fark Yok .ipa ile aynı hatalar ve sorunlar..
Değişen birşey olmadı.
Enable jailbreak = jailbreak’i etkinleştir.Siri tamamen kapalı
Güncel electra da kurulu
Uçak moduna aldıktan sonra;
Electra‘ya girip “enable jailbreak”e tıklıyorum.
Bazen 1/3’de bazen de 2/3’de Reset atıyor cihaz.
Bide “Already Jailbroken” yazısı çıkıyor arada onu da anlamış değilim.
Yani kim ne yaptıysa aynısını bende yapıyorum olmuyor.
Anlamadığım nokta şu;
“Enable jailbreak” yazınca ne oluyor?
“Share electra” yazınca ne oluyor?
Yani o kadar bekledik bekledik bir JB için telefonu bozacaz.
Simdi hamza yaptiklarin dogru ama bu jailbreakte bicok kisi degisik seyler denerken yapti diyebiliriz ツSiri tamamen kapalı
Güncel electra da kurulu
Uçak moduna aldıktan sonra;
Electra‘ya girip “enable jailbreak”e tıklıyorum.
Bazen 1/3’de bazen de 2/3’de Reset atıyor cihaz.
Bide “Already Jailbroken” yazısı çıkıyor arada onu da anlamış değilim.
Yani kim ne yaptıysa aynısını bende yapıyorum olmuyor.
Anlamadığım nokta şu;
“Enable jailbreak” yazınca ne oluyor?
“Share electra” yazınca ne oluyor?
Yani o kadar bekledik bekledik bir JB için telefonu bozacaz.
Enable jailbreak = jailbreak’i etkinleştir.
Share Electra = Electra’yı paylaş.
İlk okul seviyesinde olan ingilizce bunlar yapmayın lütfen.
Simdi hamza yaptiklarin dogru ama bu jailbreakte bicok kisi degisik seyler denerken yapti diyebiliriz ツ
Senden bikac sey isticem
1. senin telefon yeni cikan güncellemeyi indirmismi? Indirdiyse onu bi sil. Sonra o sana yazdigim linkteki 1. tweek i yükle. Bye bye bisey yaziyordu ama tam hatirlayamadim.onu kesin yapki bidaha kendisi güncellemesin diye yoksa hata veriyor Electra jb yaparken.
2. siri kapali, parmak izi kapali ucak modu acik hale getirdikten sonra kapatip ac teli. Daha sonra acildiktan sonra wifiyi ac ve electrayi ac jailbreak e tikla eger burayi daha gecemediysen. Gectiysen orda „Enable Jailbreak“ yazar.
Neyse gecmedigini farz ediyorum, „jailbreak“ yazisina tikla 1 den 3 kadar gidiyor ve kapanip aciliyor telefon.o arada ekrana Cydia geliyor. Sonra telefonu respring yap acilinca yine wifi acikken elektraya gir ve orda bukez „Enable Jailbreak“ yazisi cikacak ona tikla. Yine 1 den 3 e kadar sayiyor, bitince tekrar Respring atiyor telefon. Tekrar Electraya girdiginde orda „Share Electra“ yazisi varsa is tamamdir....
Çözüldümü?Bendede aynı sorun varjailbreak sonrası telefon şarj almıyor %80 gelince duruyor bazen de hiç şarj olmuyor nedenini bilen var mı telefon iphone x
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çözüldümü?Bendede aynı sorun var