Çözüldü Electra için "Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo returned an error code(1)" sorunu

sutsurup

4K Devices Support
Katkıda Bulunan
Daha önceden yarı jailbreak olayı yokken bu hatayı çözmek daha kolaydı fakat şu an sürüm kaybederim diye insan korkmadan edemiyor. Resimde belirttiğim gibi "Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo returned an error code(1)" hatası alıyorum.
iOS sürümüm; 10.0.2
Biraz araştırdığımda .deb dosyası indirip Cydia'yı tekrar kurarak düzelten var, cydia_no_stash diye bir dosyanın ismini değiştirip Cydia'nın başlangıçta yaptığı (eski iOS sürümlerinde) sistem dosyaları hazırlanıyor şeklinde yapıp, telefona restart attırıp çözen var. Fakat Electra'da bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak; Stashing xx.x diye sürümler arası bu sorunu düzelten araçlar vardı Cydia'da. iOS 11 JB için bulamadım.

Dipnot; Cydia'yı sıfırdan kurarak düzeltilen bir yöntem varsa Cydia ile kurduğum Tweakleri kaldırayım şimdi, Cydia'yı sıfırladıktan sonra bu Tweakleri temizlemek kolay olmuyor.
nO0Y9l.png

Her tweak için aynısını yapıyor mu?
Hata mesajlarına bakınca tweakte sıkıntı var gibi

Her tweak için aynısını yapıyor mu?
Hata mesajlarına bakınca tweakte sıkıntı var gibi
Normalde hatalı bir Tweak'te bunu gördüğüm zaman tabiri cazise lanet gibi bütün Cydia'ya yayılıyor fakat söylediğinizi denemedim hocam. Bir bakayım.

Ek olarak; DoubleTapLock tweak'ini kurdum, sorunsuzca çalışıyor. Fakat bana Cydia Extender lazım, sürekli bilgisayardan Impactor ile Electra ipa'sı yüklemek istemiyorum açıkçası. Ne yapabilirim bu konuda?

Normalde hatalı bir Tweak'te bunu gördüğüm zaman tabiri cazise lanet gibi bütün Cydia'ya yayılıyor fakat söylediğinizi denemedim hocam. Bir bakayım.

Ek olarak; DoubleTapLock tweak'ini kurdum, sorunsuzca çalışıyor. Fakat bana Cydia Extender lazım, sürekli bilgisayardan Impactor ile Electra ipa'sı yüklemek istemiyorum açıkçası. Ne yapabilirim bu konuda?
Sitemizin reposu 👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻

Geri