Neler yeni

Çözüldü electra error exploit hatası

pesimist2006

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaşlar elektra enable dediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum sildim yeniden kurdum tweakboxtan olmadı onu sildim impactor aracılığı ile bilgisayardan kurdum olmadı sorun medendir yardımcı olabilirmisiniz

Ekli dosyalar

• E34C664B-88F4-4CC4-BC13-C9951874CB21.png
    E34C664B-88F4-4CC4-BC13-C9951874CB21.png
    682.5 KB · Görüntüleme: 30
geliştirici hesabınızlamı kurdunuz impactorden.
hayır gelirtirici hesabım yok vfs olan sürümüde kurdum onunla enaple diyince cihaz yeniden başlıyor yine olmuyor tweakbox silip tekrar kurdum multipath kurdum yine olmadı her işlemde cihazı yeniden başlattım olmadı uçak moduna ve wifi kapatım yaptım olmadı

Cihazı yeniden başlattıktan sonra 5 dk bekle siri kapat uçak moduna al telefondan büssürü uugulamaya gir ama kapatma sonra tekrar dene jailbreak yapmayı

Aynı sorun bende de oldu uzun süredir cihazı açıp kapatmamıştım electranın sitesinde ki indir Electra1131-1.0.3-vfs.ipa sürümü cihazı uçak moduna al ve dene adımları oluyor.

aynı sorunu yaşayanlar için ayarlar>electra>siri ve ara>arama ve siri önerileri kapalı, uygulamayı göster kapalı yapınca düzeldi yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim

dün telefonu yeni başlattım şuan bende de aynı sorun var. dün geceden beri ne yaptıysam olmadı hatta jailbreak ios 4 ten beri kullanıyorum. yani iyi kötü tecrübem var ve ne yaptıysam tekrar jailbreak olmuyor. o yüzden ios 12 indirip oraya geçeceğim artık. cihaz iphone 7 plus 11.3.1 ide ilk çıktığından beri jailbreak kullanıyordum sonra bir yıllık olan ignation.fun a geçiş yapmıştım dün dedim bi telefonu yeniden başlatayım arada yapıyordum böyle telefon için iyi olur gibisinden ama nafile ne yaptıysam olmadı tekrar jailbreak shsh kaydı restore yaptım ios 11.3.1 e yine olmadı apple açığı kapıtmış gibi düşünüyorum hocam..

dün telefonu yeni başlattım şuan bende de aynı sorun var. dün geceden beri ne yaptıysam olmadı hatta jailbreak ios 4 ten beri kullanıyorum. yani iyi kötü tecrübem var ve ne yaptıysam tekrar jailbreak olmuyor. o yüzden ios 12 indirip oraya geçeceğim artık. cihaz iphone 7 plus 11.3.1 ide ilk çıktığından beri jailbreak kullanıyordum sonra bir yıllık olan ignation.fun a geçiş yapmıştım dün dedim bi telefonu yeniden başlatayım arada yapıyordum böyle telefon için iyi olur gibisinden ama nafile ne yaptıysam olmadı tekrar jailbreak shsh kaydı restore yaptım ios 11.3.1 e yine olmadı apple açığı kapıtmış gibi düşünüyorum hocam..
coolstar'ın sitesinden indirip impactor ile imzalayın biraz telefonu kullanıp öyle deneyin.

coolstar'ın sitesinden indirip impactor ile imzalayın biraz telefonu kullanıp öyle deneyin.
Yusuf Bey,
artık çok geç ios 12 geçiş yaptım. çok sıktı çünkü bu electra daha sağlam jailbreak çıkıncaya kadar beklemeyi tercih ettim. Destekleriniz teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yusuf Bey,
artık çok geç ios 12 geçiş yaptım. çok sıktı çünkü bu electra daha sağlam jailbreak çıkıncaya kadar beklemeyi tercih ettim. Destekleriniz rica ederim.
O zaman sağlık olsun hocam, jailbreak hakkında detaylar paylaşılıyor takip edebilirsiniz oradan güncel durumu.

Geri