Çözüldü Electra eksik dosya sorunu

hemidnezerli

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba , Lutfen rica etsem bu konuda bana yardim ede bilirmisiniz? iPhone 6s IOS 11.1.1 kullaniyorum . Ama bu uyari geliyor her defa ve hic bir tweak kuramiyorum :/ ne yapmaliyim? (Azeri oldugum icin biraz zor oluyor anlatmak)
5cfe4c1363158d6c8f19be9db1c26c5c.jpg

Cihazı kapat , 1 dk. Bekle Cihazı aç ve JB aktifleştir Sonra Cydia aç ve Yenile sonra güncellemeleri tek tek güncelle

@hemidnezerli
Kardeş Appsync hangi repodan yükledin ve Appsync şimdilik bir devredışı bırak

Abi cydia.angelxwind.net sanirim boyle biseydi. Ne oldusya bundan sonra oldu , ama sonra ben bu repo’yu cydiadan sildim. Simdide appsync’u tekrara sile bilmiyorum. Belkide bu repoyu yeniden indirip sonra AppSync’i silmeyi denemeliym?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@hemidnezerli
Repo silmeyle hata çözülmez.. o repo tweakin Orijinal Reposu ve tekrar kurman gerekiyor.. sonra silebilirsin Appsync Unified Tweakini

Banada bi yardımcı olsanız. Kafayı yemek üzereyim. 7 plus 11.1.1 cydia masaüstünde herşey normal. İlk açtığım anda böyle hata veriyo(1foto). 3 tane güncelleme buluyo. Güncelle diyorum. Böyle bi hata veriyo(2.foto) ve güncellemiyo. Cydia yı kullanamıyorum. Hiçbişey yapamıyorum. Delirmek üzereyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyalar

• IMG_2292.JPG
    IMG_2292.JPG
    459 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2293.JPG
    IMG_2293.JPG
    494.1 KB · Görüntüleme: 22
Moderatör tarafından düzenlendi:
Geri