Çözüldü Electra eksik dosya sorunu

hemidnezerli

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba , Lutfen rica etsem bu konuda bana yardim ede bilirmisiniz? iPhone 6s IOS 11.1.1 kullaniyorum . Ama bu uyari geliyor her defa ve hic bir tweak kuramiyorum :/ ne yapmaliyim? (Azeri oldugum icin biraz zor oluyor anlatmak)
5cfe4c1363158d6c8f19be9db1c26c5c.jpg

En son hangi tweak’i kurmuştunuz, hatırlıyor musunuz?

En son hangi tweak’i kurmuştunuz, hatırlıyor musunuz?

Evet abi hatirliyorum. Saniyorsam AppSync tweak idi ama simdi onu silmek istiyorum ve bu hata geliyor :/ ve silemiyorumm

5fe0267fb22902dec6e423aecfcb93f8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tekrar kurmayı deneyebilir misiniz?

Cihazı kapat , 1 dk. Bekle Cihazı aç ve JB aktifleştir Sonra Cydia aç ve Yenile sonra güncellemeleri tek tek güncelle

Cihazı kapat , 1 dk. Bekle Cihazı aç ve JB aktifleştir Sonra Cydia aç ve Yenile sonra güncellemeleri tek tek güncelle

1db8ed6c3f5bdc792d78a396cdd56631.jpg

Abi o zaman bu sorun da hall olucak mi?

@hemidnezerli
Kardeş Appsync hangi repodan yükledin ve Appsync şimdilik bir devredışı bırak

@hemidnezerli
Kardeş Appsync hangi repodan yükledin ve Appsync şimdilik bir devredışı bırak

Abi cydia.angelxwind.net sanirim boyle biseydi. Ne oldusya bundan sonra oldu , ama sonra ben bu repo’yu cydiadan sildim. Simdide appsync’u tekrara sile bilmiyorum. Belkide bu repoyu yeniden indirip sonra AppSync’i silmeyi denemeliym?

@hemidnezerli
Repo silmeyle hata çözülmez.. o repo tweakin Orijinal Reposu ve tekrar kurman gerekiyor.. sonra silebilirsin Appsync Unified Tweakini

Banada bi yardımcı olsanız. Kafayı yemek üzereyim. 7 plus 11.1.1 cydia masaüstünde herşey normal. İlk açtığım anda böyle hata veriyo(1foto). 3 tane güncelleme buluyo. Güncelle diyorum. Böyle bi hata veriyo(2.foto) ve güncellemiyo. Cydia yı kullanamıyorum. Hiçbişey yapamıyorum. Delirmek üzereyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyalar

• IMG_2292.JPG
    IMG_2292.JPG
    459 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2293.JPG
    IMG_2293.JPG
    494.1 KB · Görüntüleme: 22
Moderatör tarafından düzenlendi:
@istihBAHARAT
kardeş bu APT 0,7 .deb Dosyasını tekrar yüklemeye çalışırmısın?

Geri