Electra 2/3 ten Sonra Yükleniyor Simgesinde Kalıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fenish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fenish

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Electra yüklediğimde ilk seferde sorunsuz çalıştı fakat reboot edince enable jailbreak yazısına bastığımda 1 ve 2. Aşama sorunsuz geçiyor daha sonra yükleniyor ikonu geliyor. Ama 30 dk falan bekledim cihaz normale dönmüyor hala yükleniyor ikonunda kalıyor. ( springboardı restartlarkenki gibi )
Çözümü nedir acaba herşeyi kapatıp enable jailbreak diyorum ama yine aynı

enable tweak ı deaktif et öyle enable jailbreak yap son kurduğun tweakı sil yeniden başlat bu sefer enable tweak aktif şekilde jailbreak yap

enable tweak ı deaktif et öyle enable jailbreak yap son kurduğun tweakı sil yeniden başlat bu sefer enable tweak aktif şekilde jailbreak yap
Sildim şimdi de error exploit oluyor
[automerge]1543747570[/automerge]
Ertor exploit hatasını giderdim son yükledim tweakı da sildim yine aynı

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de mevcut.tweak kısmını kapattığım halde elmaya atıyor ve tekrar jb siz acılıyo cydia ya erişim sağlayamıyorum son yüklediğim tweakı kaldıramadığımdan kaynaklı böyle. Jb aracını kaldıracak app yi de kuramıyorum yardımcı olurmusunuz? @coolstar

exploit başarısız oluyor sende. Tekrar dene olana kadar.
Aynı sorun bende de mevcut.tweak kısmını kapattığım halde elmaya atıyor ve tekrar jb siz acılıyo cydia ya erişim sağlayamıyorum son yüklediğim tweakı kaldıramadığımdan kaynaklı böyle. Jb aracını kaldıracak app yi de kuramıyorum yardımcı olurmusunuz? @coolstar

Hocam kaldıramazmıyım bu şekilde bencok kez denedim çünkü
[automerge]1543756447[/automerge]
Hocam kaldıramazmıyım bu şekilde bencok kez denedim çünkü
Son kez denedim ve oldu hayretler içerisindeyim:) sağolun electra dan daa stabil olan jb aracı var mı ios 11.1.1 için

error:exploit hatasını çözdüm fakat yine yükleniyor simgesinde kaldı.
son yüklediğim tweakı kaldırdım. hatta bunun dışında 3-4 tane daha tweak kaldırdım. fakat yine yükleniyor simgesinde kalıyor.
(Alıntı bir fotoğraf)

imageuploadedbyicafe-forums1478225920-173155-jpg.45046

cihaz böyleyken sadece hard reset yapabiliyorum onda da zaten cydia gelmiyor. yarım saat gibi bekledim yine tık yok hala böyle.
jailbreak açarken şunları yapıyorum.

- İphone'mu bul , siri , touch id , wifi , bluetooth hepsi ayarlar kısmından kapalı oluyor.
- Uçak moduna alıyorum.
- Electra MCTP yi açıp 2-3 dakika bekliyorum.
- Enable jailbreak tuşuna basıyorum
- Exploit 1/3 ve Exploit 2/3 oluyor daha sonra ise resimdeki gibi takılıyor

@Fenish tweak listesini paylaşabilir misiniz?
Tweaks i kapatıp jailbreak yapın. iCleaner pro ile tüm tweakleri deaktif edin

Bence electhorremover'ı kullanarak electrayı kaldır thor u kur çok daha stabil geldi bana electradan sonra tek seferde yapıyor.

benzer bi hatayı yabancı forum sitesinde görmüştüm çözümü bulursam eklerim

Unc0ver deneyim derim ben memnunum sıkıntı yapmıyor hemde hızlı Electra sıkıntılı

Thor u nerden indiriyorsunuz
En güncel versiyonlarını twitterden birde appvalley den paylaşıyor galiba bende tek seferde oldu uçak moduna aldıktan sonra bayadır electra kullanıyordum telefon kapandığı zaman tekrar jb yapmam 2-3 günü alıyordu sürekli hata veriyordu thor çok rahat

electra pişmanlıktır dostum

En güncel versiyonlarını twitterden birde appvalley den paylaşıyor galiba bende tek seferde oldu uçak moduna aldıktan sonra bayadır electra kullanıyordum telefon kapandığı zaman tekrar jb yapmam 2-3 günü alıyordu sürekli hata veriyordu thor çok rahat
İndirdim. Already jailbroken yazdı ama tweaklar gelmedi

Geri