Electra 1131 Tweakler Çalışmıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi hknst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hknst

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Dün jb yaptım bugün tweak ekliyim dedim ama

cercube,springplus11,zepplin,lockpluspro çalışmadı.

6s+ 11.3.1

Dün jb yaptım bugün tweak ekliyim dedim ama

cercube,springplus11,zepplin,lockpluspro çalışmadı.

6s+ 11.3.1
Cercube kendi reposundan yükleyin
İos 11.3.1 i6 denendi. Lütfen extender twekınız varsa youtube uygulamasının ipasını cercube tweakı yükledikten sonra internete upload edebilirmisiniz ? Jb şuan bende yok mecburan ios 11.4 yaptım. Cercube yüklemek için ipsı lazım, teşekkürler
[automerge]1531153642[/automerge]
Zepellin kaldırın kullanmayın cihazda sıkıntı oluşturabilir diğerlerine gelecek olursak güncelleme almamış olabilirler... Forumda ios 11.3.1 uyumlu tweaklar konusuna bakınız. Jb tam stabil değil.. Substrate modu(safe mod) çalışmıyor. Denemenizi önermem

IPA çıkarma, iOS 9 döneminden sonra bitti. YouTube++ IPA dosyaları var internette. @ReVdL

IPA çıkarma, iOS 9 döneminden sonra bitti. YouTube++ IPA dosyaları var internette. @ReVdL
Hayır. Ben onca ipa çıkarttım ext3nder tweakı ile nasıl kullanacağınızı bilmelisiniz, içinde çıkartma ayrı var. İos 10.3.3 te çıkartmıştım. Lirum info 4.4.3 sürümünü sizinle paylaşabilirim mesela
[automerge]1531162769[/automerge]
İnternettekiler güncel değiller bana youtubemın son sürümünün ipası lazım kurulunca 130 mb oluyor cercube :)

Doğrudur, Ext3nder ile Resign yaparken çıkarılabiliyor. Yardımcı programlarda izin vermiyor artık, onu kastetmiştim. Ayrıca Cercube Tweak'inin IPA çıkartma işleminde IPA'ya etki edeceğini sanmıyorum. YouTube neyse, öyle çıkar yani. @ReVdL

Tweak yüklerken BÖyle bi hata alıyorum bide cydia açarken aynı hatayı veriyor bazı tweaklwrı yüklerken önceden bunu veriyordu şimdi siyah ekran veriyor
Modmyi reposu ekli mi sizde?

çözüldü hocam çok sağolun :)

Geri