Neler yeni

Electra 11.3.1 Problem Ve Çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
203b5a5c40726ee8cf70248bd0d3170c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar. Cydia da karşılaştığım bir problem yüzünden tweak kuramıyorum. Bunun için filzayı yüklemeliyim ve oradan da yeni bir dosya yolu yaratmalıyım ama filzayı cydia impactor ile ne zaman kurmaya çalışsam cp 42hatası alıyorum. Umarım çözümü bilen vardır.

Ekli dosyalar

• IMG_0004.PNG
    IMG_0004.PNG
    233 KB · Görüntüleme: 23
  • Adsız.png
    Adsız.png
    131.6 KB · Görüntüleme: 25
Enable jailbreak yazısı çıktıktan sonra Manuel olarak cihazı kapatıp açarsam işlemler başa mı döner? Kapatıp açmadan sürekli deneme mi yapayım bu aşamadan sonra? Enable jailbreak yazıyor orada kaldım tıklıyorum kapanıp açılıyor yine orada kalıyor(wifi,siri,hücresel,ve uçak modunu yaptım)
Remount Patch olmuş demektir yapman gereken sadece deneme :/

Beyler ben Jailbreaki yapdim Cydiayi yükledim telefonu bi hard reset yapdim denemek icin. Hard Resetden sonra yine Enable Jailbreak asamasindan baslaniyor ve onuda cok denemem lazim suana kadark halen enable olmadi Cydia oldugu halde. Buna yakin zamanda Cydiadan veya bir yöntemle update gelecek mi yada hep mi ugrasicam bu dertle.

Beyler ben Jailbreaki yapdim Cydiayi yükledim telefonu bi hard reset yapdim denemek icin. Hard Resetden sonra yine Enable Jailbreak asamasindan baslaniyor ve onuda cok denemem lazim suana kadark halen enable olmadi Cydia oldugu halde. Buna yakin zamanda Cydiadan veya bir yöntemle update gelecek mi yada hep mi ugrasicam bu dertle.

Henüz bilinmiyor

JailbreakTR

Merhabalar. Cydia da karşılaştığım bir problem yüzünden tweak kuramıyorum. Bunun için filzayı yüklemeliyim ve oradan da yeni bir dosya yolu yaratmalıyım ama filzayı cydia impactor ile ne zaman kurmaya çalışsam cp 42hatası alıyorum. Umarım çözümü bilen vardır.
Dostum iFunbox ile yapabilirsin fakat ssh bilgin var ise onunla da yaparsın.

Bende de aynısı oldu evet denemek zorundasın.

Bunun 3 yolu var.
Coolstar Yeni bir güncelleme yayınlayacak.
Forumca yada kendin developer account alacağız.
Yada Ian Beer yeni bir exploit yayınlayacak :/

Tebrikler

şimdi de ios/submitdevelopmentcsr=7460 hatası alıyorum. bu nasıl jailbreak anlamadım yüklemesi bile zor

Dostum iFunbox ile yapabilirsin fakat ssh bilgin var ise onunla da yaparsın.
Telefonumda cydia yüklü olmasına ve electra da jailbreaklı yazmasına rağmen iFunbox jailbreak olmadığını söylüyor. Aynı doğrultuda Yusuf Admin de jailbreakin aktif olmadığını söyledi.

Geri