Neler yeni

Electra 11.3.1 Multi_Path /1 Yıllık Ignition

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kn0ax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum rollectra ile temiz kurulum yaptım şu anda tekrar jb yapmak için igniton dan indiremiyorum, yüklenemiyor diyor.
Tweakbox tan indir eğer jailbreak olmuyorsa sıfırla bidaha dene ben öyle çözdum

Tweakbox tan indir eğer jailbreak olmuyorsa sıfırla bidaha dene ben öyle çözdum
Hocam benim jailbreak calisiyor. Sikintim daha önce bu multi olani indirmiştim ve jailbreak ne zaman bozulsa tek seferde enable deyince oluyordu yani sürekli telefonun reset almasi gibi sorun olmuyordu. Dediğim tek denemede aktif oluyordu fakat sonra uygulama bozuldu, ben de sildim yeniden yuklemeyi denedim olmuyor. Hicbir yerden yuklenemedi diyor. Multi olmayan sürüm her yerden iniyor ve onunla 15-20 denemede aktif edebiliyorum. Benim derdim onun inmemesi acaba appstore id ile alakali bi durum olabilir mi? Muhtemelen böyle bir detay var ama kimse bilmiyor herhalde.

Hocam direk enable dediginde sikintisiz aktif oluyor mu var mi bi de link ben de oyle atayim bari
Hocam electra nın kendi sitesinde yayınladığı vfs exploiti kullanan araç v1.1.0 yazıyor. Uçak modunu açıp enable jailbreak e bastım tek seferde jailbreak aktif oldu, sonrasında tweak yükledim tekrar reboot falan attım yine aynı şekilde tek seferde aktif oldu jailbreak.

Merhabalar , önceden multipath dosyası ile jailbreak yapardım ne olduysa bilmiyorum uygulama bozuldu doğrulama istiyordu tekrar yüklemeye çalıştım jailbreak olmuyordu , vfs indirdim öyle oldu anca . Fakat bu kez vfs exploit icin de ayni şey oldu . Ama artık vfs exploiti indiremiyorum ignition sitesinden . Diğeri ise çalışmıyor vfs exploiti kurmam gerekiyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Abi jailbreak çöktü mü anlamadım ne electrayı indirebiliyorum ne ignitionu ne tweekboxdan bişe indirebiliyorum hepsi bi anda nasıl sıkıntı çıkarmaya başladı anlamadım indiriliyor diyo ana ekrana geliyo yarısını indiriyo biticeken indirilmedi daha sonra tekrar dene diyo ben hiç bişe anlamadım bundan

Abi jailbreak çöktü mü anlamadım ne electrayı indirebiliyorum ne ignitionu ne tweekboxdan bişe indirebiliyorum hepsi bi anda nasıl sıkıntı çıkarmaya başladı anlamadım indiriliyor diyo ana ekrana geliyo yarısını indiriyo biticeken indirilmedi daha sonra tekrar dene diyo ben hiç bişe anlamadım bundan

İndirme yapmaya çalıştığınız sitelerin sertifikaları Apple tarafından iptal ediliyor.
Electra ipa dosyasını cydia impactor la bilgisayarda imzalatarak kurun.

Geri