Neler yeni

Çözüldü Electra 11.3.1 Error:Exploit Hatası Yardım!

blackonder

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cİhaz iPhone X bir haftadır cihazım jb li değildi sertifikayı yenilemediğim için tweakbox tan Electra MP sürümünü indirdim tekrar jb yapayım dedim ama hep exploit haatsı alıyorum
siriyi kapattım iphone bul kapattım uçak modunu açtım hep anı hata ama profilleri sildim tekrar yükledim
.

Cİhaz iPhone X bir haftadır cihazım jb li değildi sertifikayı yenilemediğim için tweakbox tan Electra MP sürümünü indirdim tekrar jb yapayım dedim ama hep exploit haatsı alıyorum
siriyi kapattım iphone bul kapattım uçak modunu açtım hep anı hata ama profilleri sildim tekrar yükledim
.

Evet bende aynı sorunu yaşıyordum ama çözdüm. İşaretlediğim Electra’yı indirdim bir iki denemede çalıştı. Sende dene istersen.
fbcc9a36fd84a7ca9f6a42820dd6715f.jpg

aynı sorun bendede var ignition.fundan indirmeye çalışıyorum indirilemedi diyor. hard reset attım 5 kere olmuyor

ignition.fun uygulamasından indirme yolunu söylermisiniz. indiremiyorum tam tamamlanacak hata veriyor.

c378b87a265350ba44379b741d3eb675.jpg

Bende sürekli exploid hatası alıyordum.
Tweakbox’dan bunu indirdim sorunu çözdüm.
arkadaşlar daha fazla bilgi sahibi olsam yardımcı olmak isterdim.

Aynı sorun bende de oldu. Tweakboxtan Electra remover kurup kaldırdım. Sonra yine tweakboxtan unc0ver kurdum. Wifi kapalıyken çalışmadı, wifi açıkken jailbreak oldu. İpad pro 11.3.1

Geri