Winscp Nedir? Nasıl Kullanılır? Terminal Nasıl Açılır?Yusuf özgül hocam ssh bağlantısı ile uicache yapmanın konusunun linkini verebilirmisiniz arama sonuçlarında bulamadım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Winscp Nedir? Nasıl Kullanılır? Terminal Nasıl Açılır?Yusuf özgül hocam ssh bağlantısı ile uicache yapmanın konusunun linkini verebilirmisiniz arama sonuçlarında bulamadım.
Putty deneyin birdeWinscp Ağ hatası veriyor bağlanmıyor neden kaynakalabilir acaba.?
Biraz bekleyin hocam sorunlara çözüm konuları gelecektir.Putty de aynı sorunu veriyor anlamadım gitti aynı ağa bağlı ikiside ve vpn de yok
Restart atıp deneyin.
Türkçe videolu anlatım ne zaman gelir yok mu cengaver kurtarsın tam anlamayanları. (telefondan yapma ihtimalim var sadece işteyim)
Benim shsh kaydin var fakat onu nerden indirebilirim?
Benim shsh kaydin var fakat onu nerden indirebilirim?
Yusuf kardeş geldik en iyi yere Apsync Çalılıyormu 11.2.2 yada 11.3.1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam çalışması lazım, açıkçası kendi telefonuma bile bakamıyorum yoğunluktan :)
JailbreakTR
Elmada kalır diye korkuyom kesin bilgi versen
SSH bağlantısı kurmayı deneyin. Konusu mevcut.
Terminali açıp uicache komutu vermenizHocam winscp ile bağlantım dosyalar görünüyor ne yapmam lazım cydia gelmesi için lütfen yardım edin :(
Terminali açıp uicache komutu vermeniz
verdim hocam ama neden cydia yok onu söyliyimde yanlış birşey olmasın ben electrq yapınca cydia gelmemişti sonra cihazdan restore yaptım cydia geldi ama could not open file hatası aldım sonra internet üzerinden lib dosyası indirdim cydia güncelleme tam gerekli yaptım hata verdi temizlemeye zorla dedim cydia installeri sildi ondan sonra cydia bir daha gelmedi![]()