Ekran Uyanmıyor

AirLife

Expert
JailbreakTR
Telefon pc'ye bağlı şarjdayken, bazen durduk yere uyandırmama rağmen açılmıyor. Cihaz açık ses geliyor, çalışıyor kapanma gibi bir durum yok. Siri ile konuşabiliyorum. PC'deyken 3uTools ile baktığım da ekrana uyandırın diyor ama uyandırmama rağmen karanlık oluyor ekran. Winscp ile bağlanıp respring atıyorum anca öyle düzeliyor. Sorun ne olabilir acaba ? Tweakler den olabilir mi ? Önceden böyle bir sorun yoktu.

Cihaz
6S
Sürüm
12.1.2
Restore sonrası senin cihazda problem var.
Tweak kaynaklımıdır yoksa yedek kaynaklımıdır bilmiyorum ama tekrar restore yap bence

Restore sonrası senin cihazda problem var.
Tweak kaynaklımıdır yoksa yedek kaynaklımıdır bilmiyorum ama tekrar restore yap bence

Restoreden sonra daha iyi oldu cihaz. :D Öncekinde durduk yere respring atar, donar, reboot etmek zorunda kalırdım. Şimdi hiç öyle sorunlar yok, çok memnunum. :D Sadece bu sorunu anlamış değilim. :D

Restoreden beri cihaz reboot etmedi hiç. O günden beri açık kullanıyorum. :D Seri güzel gidiyor. :D

13111

Maaşallah tweakları kontrol et özellikle ithemer dan başla bence bir şey cpu zorluyor gibi.

Sürekli olan bir şey değil ki maalesef. Deneyemem öyle yani. :D

Sürekli olan bir şey değil ki maalesef. Deneyemem öyle yani. :D

Bir zamanlar benim de yaşadığım lanet bir sorun, çözmek için masaya oturup ciddi ciddi tweak temizliği yaptıktan sonra sorun halloldu fakat o kalabalık içinde neyi sildiğim için düzeldiğini anlayamadım haliyle

Geri