Çözüldü Ekran Çözünürlüğü

Emn5805

Aktif Üye
JailbreakTR
Adminler ve forum arkadaşlarım merhabalar. Böyle bi sorun alıyorum, çözümü bilen bana yardım edebilir mi? Ekran döndürülünce uygulamalar sığmıyor değişik yerlere gidiyor ekrandakiler?
[automerge]1534586497[/automerge]
Resim atamıyorum bu arada görsel çok büyük diyor nasıl atabilirim?

Adminler ve forum arkadaşlarım merhabalar. Böyle bi sorun alıyorum, çözümü bilen bana yardım edebilir mi? Ekran döndürülünce uygulamalar sığmıyor değişik yerlere gidiyor ekrandakiler?
[automerge]1534586497[/automerge]
Resim atamıyorum bu arada görsel çok büyük diyor nasıl atabilirim?
Resim upload sitelerine yükle linki buraya yaz.

Resim upload sitelerine yükle linki buraya yaz.

g

[automerge]1534601569[/automerge]
Sorunun kaynağını buldum. Floatydock dan ekran bölme ayarlarını kapatınca sorun çözüldü fakat ekran bölmeyi de kullanıyordum işime yarıyordu nasıl halledeceğim?

g

Sorunun kaynağını buldum. Floatydock dan ekran bölme ayarlarını kapatınca sorun çözüldü fakat ekran bölmeyi de kullanıyordum işime yarıyordu nasıl halledeceğim?
Çakışan bir tweak olabilir ya da tweakın kendisinde uyumluluk sorunu da olabilir.

g

Ekran bölme ile ilgili tweak'ların çoğu böyle hatalara sebep oluyor. Kimisi yan döndürülmeye uygun olmayan uygulamaları çökertiyor, kimisi böyle sorunlar yaşatıyor. Çok severim ama daha henüz sorunsuz çalışanını görmedim, o yüzden ben de kullanamıyorum.

Geri