Çözüldü Ekranım açılmıyor

MustafaYilmaz

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamun aleyküm arkadaşlar

Ekran çözünürlük degiştirne tweaki ile iphone 7 cihazıma X cozunurlugu yaptim ve sonrasinda ekran siyah oldu ve hic bi sekilde ekran acilmiyor tardimlarinizi bekliyorum cok acil tesekkurler simdiden

CİHAZ: Iphone 7
Sürüm:11.3.1

Nasıl yapıcagımı avcıklarmısın
[automerge]1536132009[/automerge]
Yokmu suna yardım edıcek bırılerıya
[automerge]1536132960[/automerge]
@coolstar @efsane6 @sametsurmeli Bi bakarmısınız

Son düzenleme:
safe moda ben tweak la geciyorum mute tusuna 3 kez aç kapayla sende jb yi devre dışı bırak tekrar jb yaparken tweakları devredısı olarak kur cydıa dan sil başka aklıma gelen bişey yok

tweekı sıldım ama benım sorunum ekran sımsıyah hıc bısey gozukmuyo

jb den cıkınca da aynı sorun devam edıyormu

dufu mod alırken ve ya kapat ac yaparken elma işareti çıkıyormu ekranın saglamlıgı için soruyorum

Ekran saglam hıcbır sıkıntı yok
[automerge]1536134481[/automerge]
Telefon ayarlarını sıfırlayarak kurtardım çok şükür

aklıma bişey gelmiyor telin dosya kısmına pc den ulaşa biliyorsan orjinal dosyadan yolunu bulup ekran dosyalarını tele atmaktan başka
inş jb yi kaybetmessin

nasıl yaptıgını da paylaşki aynı sorunla karşılaçana çözüm olsun

İtools 4 le telefonun ekranını bılgısaraya yansıttım telefondan da ayarları actım sıfırla ayarları sıfırla onayladım oldu bıraz zahmetlı cunku sıyah ekranda dokunacagın yerı bulması baya zor

İtools 4 le telefonun ekranını bılgısaraya yansıttım telefondan da ayarları actım sıfırla ayarları sıfırla onayladım oldu bıraz zahmetlı cunku sıyah ekranda dokunacagın yerı bulması baya zor
aynen bende merak ettim ekranda ayarları bulup nasıl açtın acaba.demkki yerini ezberlemişsin iyice:okok:

Hayır yerını ezberlemedım itools4 den telefonun ekranı gozukuyodu :Dben telefondan dokundum ordan baktım sadece

Hayır yerını ezberlemedım itools4 den telefonun ekranı gozukuyodu :Dben telefondan dokundum ordan baktım sadece
valla kendimi aptal gibi hissettim şimdi.dogru ya itools tan görünüyor ekran:((:((

Çok büyük bir Riske girmişsin ve şanslıymışsın... ne gereği var kardeş yaaa ... dikkatli ol 3 saniyenin içinde JB tekrar beklersin

Çok büyük bir Riske girmişsin ve şanslıymışsın... ne gereği var kardeş yaaa ... dikkatli ol 3 saniyenin içinde JB tekrar beklersin
Kimseden yardım alamayınca başımın caresine bakmak zorunda kaldım. Çözünürlükte kimse kötü bişey yazmamıştı deniyim dedim elimde patladı allahtan hallettim

Bende Upscale ile ekran çözünürlüğünü değiştirdim ancak telefon açılmadı ve ekran siyah oldu. Telefonu birkaç kez resetleyince telefon açıldı.

Bende Upscale ile ekran çözünürlüğünü değiştirdim ancak telefon açılmadı ve ekran siyah oldu. Telefonu birkaç kez resetleyince telefon açıldı.

Reyis bende aynı uygulamanın kurbanı oldum. 50 defa resetledim ama açılmıyor. Daha önce telefonumu bağladığım bilgisayar ile itool'u denedim ama telefonu görmüyor. Sadece hard reset modunda görüyor. Bu sorun ile ilgili yapabiliceğim başka bir çözüm yolu var mı? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

arkadaslar telefon çözünürlüğü değiştirmenin pek bir mantığı yok. siz 1080p yapınca telefon 1080p olmuyor sadece ona göre ölçülenmiş bir görüntü alıyorsunuz. ama aynı boyutta donanımsal 1080p bi ekran ile sizin değiştirdiğiniz çözünürlüğün alakası yok. eğer değişiklik istiyorsanız iOS'teki font büyüklüğü ayarını kullanmanız daha mantıklı.

arkadaslar telefon çözünürlüğü değiştirmenin pek bir mantığı yok. siz 1080p yapınca telefon 1080p olmuyor sadece ona göre ölçülenmiş bir görüntü alıyorsunuz. ama aynı boyutta donanımsal 1080p bi ekran ile sizin değiştirdiğiniz çözünürlüğün alakası yok. eğer değişiklik istiyorsanız iOS'teki font büyüklüğü ayarını kullanmanız daha mantıklı.

deneme amaçlı yapılan bir hataydı. şu an çözünürlüğe değil çözüm yoluna ihtiyacım var :)

Geri