Çözüldü ekranı aşağı indirme tikinin kapanmama sorunu (çözüldü)

• Konu Sahibi Konu Sahibi daby66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daby66

Aktif Üye
JailbreakTR
merhaba arkadaşlar konuda belirttiğim gibi jb den önce varmıydı bu sorun bilmiyorum ama home tuşuna iki kez dokununca aşağı iniyor biliyorsunuz bu tiki kapatamıyorum kapatsam dahi geri açılıyor bunla ilgili fingertouch twiki var kapattım ama sorun aynı

Ekli dosyalar

• BAE138B4-592A-406E-94A8-E776AAA807FA.jpeg
    BAE138B4-592A-406E-94A8-E776AAA807FA.jpeg
    131.1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
o tweaki komple sil kardeşim aşırı demode bir tweak neden yükledin ki

yahu tweak iptalkende kapanmıyor ben sorunu anlatamadım galiba kendi özelliği olan tik kapanmıyor zaten ekran resmine bakarsanız telefonun ayar kısmı orası

Cihazı kapatıp dene Sonra tekrar jailbreak yap yoksa başka tweak etki ediyordur

sorunu çözdüm kapatmaya yeniden jbye gerek yok bunun için fingertouch twikinin yazarı bir twikle halletmiş onu yükledm çözüldü

sorunu çözdüm kapatmaya yeniden jbye gerek yok bunun için fingertouch twikinin yazarı bir twikle halletmiş onu yükledm çözüldü
hocam tweakin adı ne bana da lazım aynı durum bende de var?

Hocam bende de var sorun çözümü nedir

hocam tweakin adı ne bana da lazım aynı durum bende de var?

Hocam bende de var sorun çözümü nedir

repodan DvirtualHome yükleyin. ( fingertouch alternatifi ).

2 tweak de tam stabil değil. Fakat ikisini ayni anda kullanınca bir nebze ise yarıyor.

Dvirtualhome icin sadece home tuşuna uzunca basınca cihazı kilitlemesi icin kullanıyorum. Diger jestleri fingertouch’tan kullanıyorum. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.

Kenan___

arkadaşlar mevcut olanı silip bunu yüklerseniz yanında o hatayı düzelten tweakte var gayette stabil

Ekli dosyalar

• 214A2534-A7B3-48DC-B940-9B8B50F96ECF.jpeg
    214A2534-A7B3-48DC-B940-9B8B50F96ECF.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 13
Geri