İcleaner prodan tweakleri teker teker deaktif edip deneyin bir deSorun çok basit duvar kağıdı menüsüne girince telefon tepki vermeyi durduruyor ve çöküyor. Fotoğraf galerisinden fotoğrafı seçip ayarlamaya çalışınca da aynı sorun oluyor. Video ekte
Sorun çok basit duvar kağıdı menüsüne girince telefon tepki vermeyi durduruyor ve çöküyor. Fotoğraf galerisinden fotoğrafı seçip ayarlamaya çalışınca da aynı sorun oluyor. Video ekte
13.6 checkra1n ip8 hocam dediğin şekilde olabilir bilmiyorum 13.3.1 de çok stabildi uptime 30 küsür düJB sürümün ve aracın nedir ??
13.4.x sürümleri kullandım checkra1n aracıyla baya sorun vermişti... Jellyfish falan sebep oluyordu ama sorun checkra1n miş sanırım
Şuan 13.5 kullanmaktayım UO ve artık o sorun yok
iCleaner Pro'dan kapatarak deneyin birde. Eğer olmazsa Safe Mode'da açılıp açılmadığına bakın.choicy kulanarak ayarlardaki bütün tweakleri kapattım ama bir şey değişmiyor @CanerK
Yoksa bilemiyorum, her değiştirdiğinizde quartı devredışı bırakmanız gerek o zaman.Hocalarım sorunu çözdüm “quart” tweakinden kaynaklanıyormuş sorun. Ben quart tweakini ayarlar uygulamasında choicy ile blacklist e almak istiyorum ama quart seçeneği yok nasıl yaparım ?