RimeX Aktif Üye JailbreakTR 7 Eki 2018 #1 Resimdeki gibi durum çubuğunda bildirimleri gösteren tweakin adı nedir? Cihaz 6s Sürüm 11.3.1 Ekli dosyalar 5C6C834A-992D-426E-8B64-C5422DE8E026.jpeg 91.2 KB · Görüntüleme: 79
RimeX Aktif Üye JailbreakTR 8 Eki 2018 #3 kurtkuzu: @RimeX Opennotifier ama surumun ile uyumlumu bilemem Genişletmek için tıkla ... O kilit ekranında bildirim ikonu göstermiyormuydu benim aklımda öyle kalmış neyse çok teşekkürler
kurtkuzu: @RimeX Opennotifier ama surumun ile uyumlumu bilemem Genişletmek için tıkla ... O kilit ekranında bildirim ikonu göstermiyormuydu benim aklımda öyle kalmış neyse çok teşekkürler
sutsurup 4K Devices Support Katkıda Bulunan 8 Eki 2018 #4 RimeX: O kilit ekranında bildirim ikonu göstermiyormuydu benim aklımda öyle kalmış neyse çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Yok arkadaşın dediği gibi. Senin sürümünle uyumlu olanın ismi opennotifier11 de olabilir. iOS 11'de çalışıyor. Aradığında bulamazsan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. 'sunu ekle. Kurduktan sonra tema indirmeyi ve etkinleştirmeyi unutma. Aksi halde çalışmaz.
RimeX: O kilit ekranında bildirim ikonu göstermiyormuydu benim aklımda öyle kalmış neyse çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Yok arkadaşın dediği gibi. Senin sürümünle uyumlu olanın ismi opennotifier11 de olabilir. iOS 11'de çalışıyor. Aradığında bulamazsan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. 'sunu ekle. Kurduktan sonra tema indirmeyi ve etkinleştirmeyi unutma. Aksi halde çalışmaz.
RimeX Aktif Üye JailbreakTR 9 Eki 2018 #5 veyselfurkan: Yok arkadaşın dediği gibi. Senin sürümünle uyumlu olanın ismi opennotifier11 de olabilir. iOS 11'de çalışıyor. Aradığında bulamazsan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. 'sunu ekle. Kurduktan sonra tema indirmeyi ve etkinleştirmeyi unutma. Aksi halde çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
veyselfurkan: Yok arkadaşın dediği gibi. Senin sürümünle uyumlu olanın ismi opennotifier11 de olabilir. iOS 11'de çalışıyor. Aradığında bulamazsan Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. 'sunu ekle. Kurduktan sonra tema indirmeyi ve etkinleştirmeyi unutma. Aksi halde çalışmaz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler