Download Manager Benzeri İphone İçin Varmı?

Bumble59

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bilgisayarda IDM dowload manager olarak geçen program iphone içinde geçerli olanı varmı acaba ? Mesela safari üzerinden çukurun son bölümünü açıp indirmek istiyorum?

Bilgisayarda IDM dowload manager olarak geçen program iphone içinde geçerli olanı varmı acaba ? Mesela safari üzerinden çukurun son bölümünü açıp indirmek istiyorum?
Safari plus işini görür dene istersen

dhelper var cydiyada ücretli tweak satın almıştım ama çok kısıtlı pc deki download managerin cihaza uyarlanmış hali ama tavsiye etmiyorum Safari Plus 10/10

Uygulamalardan yakayıp indirmek istersen cydiada universal video downloader plus var,

Uygulama olarak izlediğimi indireyim dersen,

Browser Pro - Web Tarayıcısı

1b5eb15592dce0a37e60c6a27c619a0a.jpg

Safari plus kurdum ama indirme işimi çözemedim video indirmek istiyorum 1 kb yazıyor bir dosya indiriyor o açılmıyor ardından

Safari plus kurdum ama indirme işimi çözemedim video indirmek istiyorum 1 kb yazıyor bir dosya indiriyor o açılmıyor ardından
bazı dosya formatlarını desteklemiyor m4u tipli dosyalar var onları desteklemiyor ama youtube olsun video indirme siteleri olsun film olsun format destekliyorsa sorunsuz indiriyor

Safari Plus yükledim bütün film sitelerinde denedim malesef hiç birinde işe yaramıyor fast,rapid,odnok, open player, moly, close,load player bu playerlerden kesinlikle Video indirmiyor tavsiyem app storeden aloha browser indirmeniz ayrıca uygulamanın kendi ücretsiz vpn si var

Geri