doubleH3lix - 64bit iOS 10 - 10.3.3 Cihazlar için Jailbreak

• Konu Sahibi Konu Sahibi oguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iphone 5s ios 10.3.3 g0blin jailbreak yüklüydü bende fakat telefonda çok ısınma yapıyordu. Hatta bu yüzden batarya bile değiştirmek zorunda kaldım. Bu yüzden jailbreak ı kullanmamaya karar vermiştim. Bugün goblin uygulamasını sildim doubleh3lix jailbreak uygulamasını yükledim. Şuana kadar g0blin karşılaştığım ısınma sorunlarıyla falan karşılaşmadım. Stabil duruyor.

Not: İlk deneme de direk respring yaptı. Sonra arkadaşların yazdığı aşağıdaki yöntemi yapınca 2.deneme de jailbreak oldu telefon.

Exploit başarısız olur ve cihaz yeniden başlarsa cihazın şifresini girin, normal bir şekilde kullanın 10 saniye. Sonra uygulamaların hepsini kapatın uygulamalar ekranından. Ardından kilitleyip bırakın dursun 2-3 dakika. Ardından doubleh3lix'i açın, 10-15 saniye de orada dursun bırakın cihazı kenara. Uçak modunu açıp işlemi yapmaya çalışın. Yine başarısız olursa başa dönün.

Jailbreakten sonra kullanım ayarı bozuldu. Düzgün göstermiyor. Nasıl düzeltebiliriz

Ekli dosyalar

• IMG_5800.PNG
    IMG_5800.PNG
    90.2 KB · Görüntüleme: 35
sa arkadaşlar doğru yermi bilmiyorum ama goblinle jb yükledim cydia geldi tıklıyorum açılıyo gibi oluyo kapanıyo hemen ne yapmam lazım cihaz 6s plus 10.3.3

hayır zaten cydiada yükledikten sonra Respring yazısı çıkar altta ordan basınca olur tekrar jb aktif etmekle uğraşmazsın

Kardeş tel kendiliğinden kapanıp açıldı jb gitti uygulamadan jb yapıyorum ama gelmiyo ne yapmam lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

G0blin rc2 kullanıyordum doublehelix geçmek için ipa ve güncel impactor'u indirdim normal işlemleri yapıyorum ancak impactor'un alttaki yükleme kısmında launch.tcl gibi bir ibareden sonra impactor otomatik olarak kapanıyor ve doublehelix ikonu menüye düşmüyor bunun nedeni nedir ?

G0blin rc2 kullanıyordum doublehelix geçmek için ipa ve güncel impactor'u indirdim normal işlemleri yapıyorum ancak impactor'un alttaki yükleme kısmında launch.tcl gibi bir ibareden sonra impactor otomatik olarak kapanıyor ve doublehelix ikonu menüye düşmüyor bunun nedeni nedir ?
yeni güncelleme ile deneyebilir misiniz?

biraz eski konu ama sorum olacak. 10.3.3 5s h3lix ile jb yaptım. 1 tweak indirdim normal çalıştı. 2 theme tweaki indirdim. restart atmamı istedi. finish dedim telefon restart attı. tekrar başladığında cydia açılmıyordu. yeniden jb yapmağı denedim cydia hala açılmıyor.
Çözümü olan var mı,?

biraz eski konu ama sorum olacak. 10.3.3 5s h3lix ile jb yaptım. 1 tweak indirdim normal çalıştı. 2 theme tweaki indirdim. restart atmamı istedi. finish dedim telefon restart attı. tekrar başladığında cydia açılmıyordu. yeniden jb yapmağı denedim cydia hala açılmıyor.
Çözümü olan var mı,?
Ana ekran düğmesi ve güç tuşlarına basılı tutarak hard reset atın. DoubleH3lix'e girip telefonu uçak moduna alın. 30-40 saniye bekleyip ses açma tuşuna basılı tutarak jailbreak tuşuna basın. Cihaz safe modda açılacak. Cydiaya girip en son yüklediklerinizi silin.

Ana ekran düğmesi ve güç tuşlarına basılı tutarak hard reset atın. DoubleH3lix'e girip telefonu uçak moduna alın. 30-40 saniye bekleyip ses açma tuşuna basılı tutarak jailbreak tuşuna basın. Cihaz safe modda açılacak. Cydiaya girip en son yüklediklerinizi silin.
Double helix nedir? Ben normal h3lix kullanarak jb yaptım.

linkini ata bilir misiniz?

iPhone 5s 64 bir 10.3.3 cihazımda jsilbreak gitti doubleh3lix indiremiyorum hiçbir yerden her yerde (iOSninja, pandahelper)?revoked diyor Yardımcı olacak veya tavsiye de bulunurmusunuz

iPhone 5s 64 bir 10.3.3 cihazımda jsilbreak gitti doubleh3lix indiremiyorum hiçbir yerden her yerde (iOSninja, pandahelper)?revoked diyor Yardımcı olacak veya tavsiye de bulunurmusunuz

Geri