mantikafasi Aktif Üye JailbreakTR 31 Mar 2019 #1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Son düzenleme: 1 Nis 2019
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 1 Nis 2019 #2 mantikafasi: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sorma ya gerizekalı beni de korkuttu
mantikafasi: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sorma ya gerizekalı beni de korkuttu
dplali Aktif Üye JailbreakTR 1 Nis 2019 #4 Sabah altıma ediyordum az kalsın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mantikafasi Aktif Üye JailbreakTR 1 Nis 2019 #6 HorhoriS: Uygulama kendi kendine mi yaptı bunu ? Genişletmek için tıkla ... Dopesettings tweakı yapıyor 1 Nisana özel geçen güncelleme almıştı demek ki nedeni buymuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HorhoriS: Uygulama kendi kendine mi yaptı bunu ? Genişletmek için tıkla ... Dopesettings tweakı yapıyor 1 Nisana özel geçen güncelleme almıştı demek ki nedeni buymuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BirGaripAdam Aktif Üye JailbreakTR 1 Nis 2019 #7 He güncelleme yayınlayarak aldıysa sıkıntı yok ta bende bi anda değişti diye düşündüm =)