Neler yeni

Tweak DLGMemor injected (cheat engine)

Cimbomlu

Aktif Üye
JailbreakTR
Tweak Adı: DLGMemor İnjected
Repo: (bu repodan kaldırılmış) H***y***i**** reposunda var ////
Fiyat:
Ücretsiz
Uyumluluk: iOS 11.3.1 (Test Edildi. Çalışıyor.)

Tweak Açıklaması: Gamegem,gameplayer,igg alternatifi

Özellikler:
Bu uygulama sayesinde hilenizi oyundan çıkmadan yani ana menüye dönmeden yapabiliyorsunuz.

Not: Tweak ayarlara gelmektedir. Ayarlardan hile yapmak istediğiniz uygulamayı seçin.

Video:

Son düzenleme:
Çalıştı teşekkürler gamegem benim için öldu artık 😀
[automerge]1536181444[/automerge]
Bir tek eksiği var hile yaparken sayıları tek tek giriliyor hepsini seçebilseydik tadından yenmezdi

Bir tek eksiği var hile yaparken sayıları tek tek giriliyor hepsini seçebilseydik tadından yenmezdi
Program daha çok yeni, güncellemeyle o sorunda çözülecektir :)

@Cimbomlu ayarlardan aktif oyun secili, fakat bşy var cydiadan tweaki yükleme bitmeden cihaz respring atıyor.
ama tweak ayarlarda var oyunda da menü çıkmıyor.

Program daha çok yeni, güncellemeyle o sorunda çözülecektir :)
9A077FAA-2B88-4271-928C-18D418790016.pngD2CDA462-CBF2-4108-B2FE-13B6B80326DF.png
Söylediğim gibi, repo sahibi geliştiriciyle konuşacağını söylüyor, yani bir güncellemeye bakar o iş.
[automerge]1536223244[/automerge]
@Cimbomlu ayarlardan aktif oyun secili, fakat bşy var cydiadan tweaki yükleme bitmeden cihaz respring atıyor.
ama tweak ayarlarda var oyunda da menü çıkmıyor.
Aynı problem bendede var 11.1.1 versiyonum belki ondan kaynaklı oluyor olabilir
yok yemedi deb buldum iosgods dan yine aynı respring kurarken ayarlarda var ama DLG menü yine yok
tweak çok yeni olduğu için geliştirici her oyunda çalışmayacağını söylüyor,güncelleme beklemeniz lazım.
Ayriyettenn iOS 11.3.1 ile uyumlu olduğunu söylüyor, çalışıp çalışmaması normal, birisi 11.1 de çalıştırmış ama iş tamamen şansa kalmış birşey en mantıklısı güncelleme beklemek ama tekrar söyleyeyim geliştirici iOS 11.3.1 yazmış
E18AD5DC-3003-4EE2-BDB0-BC05A84E5130.png

Son düzenleme:
Bende yüklerken respring yaptı ayarlarda giriyorum nerde aktif edeceksem açıyorum çalışıyor 11.3.1 yanlız yeni olduğu için her oyunda çalışmıyor galiba

arkadaşlar hawk freedom square
5b594391ead92ae511798af1b981cb8a.png
uçak oyunununda elmas yükseltmeye çalışıyorum ama beceremedim vdieodsn da tam anlamadım ne yapmam gerekiyor

Geri