Neler yeni

Tweak DLGMemor injected (cheat engine)

Yasaklı bir repoda var mesaj olarak atarım. Repoyu yüklemenin sorumluluğu size ait.
Benim sürümüm 11.3.1 şuan güncel olarak kullanıyorum.
Admin mesajımı silmişsin bari bilgilendirirseniz sevinirim.
Yasaklı bir repoda var mesaj olarak atarım. Repoyu yüklemenin sorumluluğu size ait.
Benim sürümüm 11.3.1 şuan güncel olarak kullanıyorum.
Admin mesajımı silmişsin bari bilgilendirirseniz sevinirim.
Bana mesaj olarak atar mısın DGL memoru nasıl indirecem bulmadım

Road riot için çalışıyor mu? Şu anda deneme şansım yok cihazın JB değil. Çalışırsa bunun için yaparım 6s ios 12.4

GameGem ile hiç bir oyunda hile yapamadım
Hatamı verdi yoksa bilmiyor musun yapmyayı
[automerge]1568460916[/automerge]
@hsyn.cente ben yaptım oldu ama şöyle yaptım ilk yükledim olmadı sonran unc0ver girdim load tweaks kapatım yeniden jailbreak aktif etim ve çalıştı GameGem

Son düzenleme:
@hsyn.cente ben yaptım oldu ama şöyle yaptım ilk yükledim olmadı sonran unc0ver girdim load tweaks kapatım yeniden jailbreak aktif etim ve çalıştı GameGem
Hiç bir oyunda çalıştıramadım sadece oyunu hızlandırma çalıştı
[automerge]1568461517[/automerge]
Silip tekrar kursam çalışır mı
[automerge]1568462193[/automerge]
Mesela bir deger yazıp arayınca ilk başta 0 çıkıyor sonra uygulamadan çıkıp tekrar girip aynı değeri yazınca 10000 tane falan çıkıyor anlamadım bişey

Son düzenleme:
Arkadaşlar her zamanki yüklediğim dlg kurdum tekrar ama şimdi hiç bir uygulamada açılmıyor aktif ediyorum uygulamayı seçiyorum ama genede gelemiyor sorun nedir acaba ?
[automerge]1573410363[/automerge]
Arkadaşlar her zamanki yüklediğim dlg kurdum tekrar ama şimdi hiç bir uygulamada açılmıyor aktif ediyorum uygulamayı seçiyorum ama genede gelemiyor sorun nedir acaba ?
?

Son düzenleme:
DLGmemor sizde çalışıyormu arkadaşlar ?
Bende her rakam araştırdığımda oyunlar çöküyor 😞
(roads of rome 3, nss vs.)
İphone6
12.4.4

applist 1.5.15 (beta1 olmayan)
DLGmemor 1.2.1

Geri