Neler yeni

DLGMemor İnjected PUBG MOBİLE HACK!

Selamunaleyküm jailbreak ile hile yapmak istiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar insta hesabım @birinciogluu gerekirse telefon verebilirim ama anlayan birisi lütfen yardım etsin 😭

Selamunaleyküm jailbreak ile hile yapmak istiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar insta hesabım @birinciogluu gerekirse telefon verebilirim ama anlayan birisi lütfen yardım etsin 😭
Neyi sormak istiyosun aslında herşeyi açıkca yazmış arkadaş yardımcı olmaya çalışalım ama

Merhaba arkadaşlar. Cihazim iphone 7 güncel hile ariyorum jb degil cihazım kullanan arkadaşlar var midir aramizda eger varsa yardimci olabilirler mi? Bir de birsey sormak istiyorum jb yaptigin zaman telefona pubg mobilde ban yeme riskin ne kadar azaliyor daha doğrusu azaliyor mu yorumlari okudum pek de öyle görünmüyor sanki cevaplarinizi bekliyorum..:((

Merhaba arkadaşlar. Cihazim iphone 7 güncel hile ariyorum jb degil cihazım kullanan arkadaşlar var midir aramizda eger varsa yardimci olabilirler mi? Bir de birsey sormak istiyorum jb yaptigin zaman telefona pubg mobilde ban yeme riskin ne kadar azaliyor daha doğrusu azaliyor mu yorumlari okudum pek de öyle görünmüyor sanki cevaplarinizi bekliyorum..:((
Ben güncel kullanıyorum jb lı cihazım jb sız tavsiye etmem şahsen fatih oldum ban felan yemedim bu arada

Güncel hile araştırıyoruz fakat bataryam bitti sürekli şarjda olmadı gerek o yüzden birazdaha bekleyin yada bana batarya pili akın 😊🤔🤔😁😁😁

Oyunun içerisinde neler aktif neleri açıyorsunuz. ve bu jailbreakta ban yeme durumu nedir bazıları jailbreake de ban var oldugunu iddaa edenler var.

BAN YİYECEĞİM DİYE ANTEN DAHİ AÇAMAYANLAR BAKSIN 🙂 SEKMEME, ANTEN, ÇİM, AĞAÇ GİZLEME, MAGİC BULLETS VE KESİNLİKLE BAN ATMAYAN ( KEFİLİM ) ANTİ-BAN HİLELİ İOSGODS VİP İPA MEVCUT. FORUMDA KONU AÇAMIYORUM. BİRİSİ BENİM İÇİN MODERATÖRLERLE İLETİŞİME GEÇSİNDE PAYLAŞAYIM.

Son düzenleme:
Geri