Dleasy Hakkında Hata ve sorun

Zharko

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba Arkadaşlar İphone 8 Plus'da 13.3 jailbreak de Dleasy Tweak whatsap facebook ve twitter üzerinden dosya indirme yapıyor fakat youtube üzerinden video uzun bastıgımda çıkan indirme eklentisi şuan çalışmıyor video ortasına parmagımı uzun bastıgımda uygulamadan atıyor bu sorunu yaşayan tek arkadaş ben miyim bilmiyorum Cydia Subtrate güncelledikten sonra bu sorunu yaşadım Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum...

Efsane tweakmiş böyle tweaklar varsa paylaşın abi ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
[automerge]1581860647[/automerge]
Bu arada denedim herhangi bir sıkıntı yok

Efsane tweakmiş böyle tweaklar varsa paylaşın abi
[automerge]1581860647[/automerge]
Bu arada denedim herhangi bir sıkıntı yok

Bagımlı jailbreak yüzünden telefonu yeniden başlatmıyorum 1 haftadır Bel ki o yüzden kardeşim tweakler piyasada kardeşim araştıracaksın:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba Arkadaşlar İphone 8 Plus'da 13.3 jailbreak de Dleasy Tweak whatsap facebook ve twitter üzerinden dosya indirme yapıyor fakat youtube üzerinden video uzun bastıgımda çıkan indirme eklentisi şuan çalışmıyor video ortasına parmagımı uzun bastıgımda uygulamadan atıyor bu sorunu yaşayan tek arkadaş ben miyim bilmiyorum Cydia Subtrate güncelledikten sonra bu sorunu yaşadım Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum...
Bu arada haklıymışsın kardeşim ücretsiz sürümünde birkaç müzik dışında indirme yapınca uygulamadan atıyor

Geri