İphone 6'yı bağladım telefona itunesı açtım yeni güncelleme bulundu fln diyor onları iptal edip o şekil itunes açık kalıyor yukarıda yedekleme fln yaparsa onuda iptal ediyoruz. Daha sonra cihazı power tuşundan komple kapattım. Tekrar power tuşu ile açtım elma geldiği gibi power tuşunu bırakmadan hemen home tuşunada basılı tuttum. Ekran karardığında power tuşundan çektim home basılı tuttum taki itunes'de kurtarma modu uyarısı gelinceye kadar. Bundan sonra hepinizin bildiği sistemle Shifte basarak ipsw'yi seçiyoruz. İtunes yazılım seçilip çıkarılıyor derken hemen denetim masasına girip aygıt ve yazıcılar diyoruz. Orda İphone sürücüsü var ona sağ click özellikler diyip donanıma gelip tekrar özellikler diyoruz. Açılan sayfada ayarları değiştir diyoruz yeni gelen sayfada sürücüyü seçip sürücüyü güncelleştir diyoruz ordada açılan pencerede sürücü yazılımımı otomatik ara diyoruz ve kendisi arayıp DFU mod için bir sürücü güncellemesi bulup kuruyor. Bu sürücü güncel olmadığı için ilk yaptığımız DFU modda yine yarıda açılıyor ama sürücümüzü güncelledikten sonra tekrar denediğimizde DFU modu kusursuz bir şekilde kuruyor. NOT: İlk yaptığımız DFU modunu, DFU modu sürücülerini bulması için yapıyoruz bende bu şekilde düzeldi sıkıntı umarım sizde de düzelir.