Dfu moduna tam alamamışsın. Tekrardan dene dfu moduna almayı
Bende de aynı şekilde olmuştu. Çözdüm
Bende dfu moduna aldım sanıyordum. Yükleme sırasında telefon kendiliğinden açıldı. Ardından tekrar denediğimde oldu. Bu sefer açılmadı. Telefonu dfu mode da Usb ile bağladığında hiç açılmaması lazım
Detayli anlatabilirmisin hocam inan gittim home tusu yaptim sirf dfu mod icin 3 farkli pcde denedim hepsi olumsuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar, öncelikle yazılımlarınızı indirip masaüstünde atınız mı? Eğer hazırsa,
- cihazı bilgisayara bağlayın
- home ve power tuşlarına aynı anda basın
- cihaz tamamen kapandıktan 2,3 sn sonra powerdan elinizi çekip, home tuşuna basmaya devam edin.
- itunes kurtarma modu uyarısı verdiğinde komple cihazı bırakın ve işlemlere geçin
Dfu moda al geri yüklemeye tıkla güncelleye değil !
Cihaz sıfırlanacaktır dikkat yedek alacak isen önceden almanı tavsiye ederim.
kablonu kontrol et temassızlık olabilir
Dfu modda iken direk geri yüklemeye al bekleme yapma eğer bekler isen cihaz kendini yeniden başlatır
Dediklerini zaten yaptım kardeşim olmuyor
Temassızlık olmadığından eminsin değil mi başka kablo ile dene birde
Bu olay forumda 4-5 kişinin başına geldi kabloyla alakalı değil 2 farklı kabloda denedim yine olmadı yarıda telefon açılıyor!!
Eminim kardeşim kablo orjinal takınca lap diye sarj ediyor
İphone 6 da var bu sorun sadece
Aynı hata banada olmuştu 2 ay önce bu admları uygulayarak düzeltmiştim valla bilmiyorum ki kardeşim
Akla o geliyor başka birşey gelmiyor
evet iphone 6 11.1.2
Bende normal dfuya almadan yaptım cihaz acikken geri yüklemeye bastım zaten daha önceden jb yapılmadığı için sorun olacağını sanmıyorum
Yaptığınız bilgisayar çok hızlımıydı
Yaptığınız bilgisayar çok hızlımıydı
Cihazınıza daha önce hiç jb yüklemediniz mi