Neler yeni

Çözüldü DFU Moda Alma Sıkıntısı

Suskun06

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar iphone 6 cihazımı dfu moduna alıyorum yüklemeyi başlatıyorum yazılım seçilip çıkartılıyor derken yarıya gelince cihaz açılıyor kendiliğinden
(İphonumu bul kapalı+parola yok+anahtar zinciri kapalı)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dfu moduna tam alamamışsın. Tekrardan dene dfu moduna almayı
Bende de aynı şekilde olmuştu. Çözdüm

Bende dfu moduna aldım sanıyordum. Yükleme sırasında telefon kendiliğinden açıldı. Ardından tekrar denediğimde oldu. Bu sefer açılmadı. Telefonu dfu mode da Usb ile bağladığında hiç açılmaması lazım

Bende dfu moduna aldım sanıyordum. Yükleme sırasında telefon kendiliğinden açıldı. Ardından tekrar denediğimde oldu. Bu sefer açılmadı. Telefonu dfu mode da Usb ile bağladığında hiç açılmaması lazım

Zaten öyle kardeşim

Detayli anlatabilirmisin hocam inan gittim home tusu yaptim sirf dfu mod icin 3 farkli pcde denedim hepsi olumsuz

Merhaba arkadaşlar, öncelikle yazılımlarınızı indirip masaüstünde atınız mı? Eğer hazırsa,

- cihazı bilgisayara bağlayın

- home ve power tuşlarına aynı anda basın

- cihaz tamamen kapandıktan 2,3 sn sonra powerdan elinizi çekip, home tuşuna basmaya devam edin.

- itunes kurtarma modu uyarısı verdiğinde komple cihazı bırakın ve işlemlere geçin

Merhaba arkadaşlar, öncelikle yazılımlarınızı indirip masaüstünde atınız mı? Eğer hazırsa,

- cihazı bilgisayara bağlayın

- home ve power tuşlarına aynı anda basın

- cihaz tamamen kapandıktan 2,3 sn sonra powerdan elinizi çekip, home tuşuna basmaya devam edin.

- itunes kurtarma modu uyarısı verdiğinde komple cihazı bırakın ve işlemlere geçin

Teşekkür ederiz ama zaten öyle yapıyoruz yazılım seçilip çıkartılıyor derken yarıda cihaz açılıyor kendiliğinden

Dfu moda al geri yüklemeye tıkla güncelleye değil !

Cihaz sıfırlanacaktır dikkat yedek alacak isen önceden almanı tavsiye ederim.

kablonu kontrol et temassızlık olabilir
Dfu modda iken direk geri yüklemeye al bekleme yapma eğer bekler isen cihaz kendini yeniden başlatır

Dfu moda al geri yüklemeye tıkla güncelleye değil !

Cihaz sıfırlanacaktır dikkat yedek alacak isen önceden almanı tavsiye ederim.

kablonu kontrol et temassızlık olabilir
Dfu modda iken direk geri yüklemeye al bekleme yapma eğer bekler isen cihaz kendini yeniden başlatır

Dediklerini zaten yaptım kardeşim olmuyor

Bu olay forumda 4-5 kişinin başına geldi kabloyla alakalı değil 2 farklı kabloda denedim yine olmadı yarıda telefon açılıyor!!

Akla o geliyor başka birşey gelmiyor

Bende normal dfuya almadan yaptım cihaz acikken geri yüklemeye bastım zaten daha önceden jb yapılmadığı için sorun olacağını sanmıyorum

Bende normal dfuya almadan yaptım cihaz acikken geri yüklemeye bastım zaten daha önceden jb yapılmadığı için sorun olacağını sanmıyorum

Cihazınıza daha önce hiç jb yüklemediniz mi

Geri