B Brcx Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 2 Eyl 2019 Mesaj 27 Tepkime puanı 6 20 Ara 2019 #1 Merhaba. Developer hesabı açmak istiyorum fakat başarılı olamıyorum. Bu hususta bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Merhaba. Developer hesabı açmak istiyorum fakat başarılı olamıyorum. Bu hususta bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 20 Ara 2019 #2 Brcx: Merhaba. Developer hesabı açmak istiyorum fakat başarılı olamıyorum. Bu hususta bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Bu linki takip edersen cevabını bulabilirsin..
Brcx: Merhaba. Developer hesabı açmak istiyorum fakat başarılı olamıyorum. Bu hususta bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Bu linki takip edersen cevabını bulabilirsin..
B Brcx Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 2 Eyl 2019 Mesaj 27 Tepkime puanı 6 20 Ara 2019 #3 Teşekkürler efsane.