O onoooor Kayıtlı Üye JailbreakTR 28 May 2022 #1 iyi akşamlar deji’nin sitesinden 2.1a (10w)lik şarj aleti aldım ama telefona gelen akım 2.4a 6s plusa bu gelen akım zarar verir mi iade mi edeyim? Ekli dosyalar C6D3DE6B-94F8-4667-A348-3D146AD348EB.jpeg 1.3 MB · Görüntüleme: 22 05A64471-8E35-4481-8247-6997D9F8A03C.png 301.9 KB · Görüntüleme: 23
iyi akşamlar deji’nin sitesinden 2.1a (10w)lik şarj aleti aldım ama telefona gelen akım 2.4a 6s plusa bu gelen akım zarar verir mi iade mi edeyim?
ugacomtr ugacomtr Administrator 28 May 2022 #2 12W zaten telefonun desteklediği şarj hızı. sorunsuz kullanırsınız. iyi forumlar.
O onoooor Kayıtlı Üye JailbreakTR 28 May 2022 #3 ugacomtr: 12W zaten telefonun desteklediği şarj hızı. sorunsuz kullanırsınız. iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim peki gece şarjda uzun süre bekletmek zarar verir mi orjinal şarj aletinde sabah uyandığımda adaptör soğuk oluyordu
ugacomtr: 12W zaten telefonun desteklediği şarj hızı. sorunsuz kullanırsınız. iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim peki gece şarjda uzun süre bekletmek zarar verir mi orjinal şarj aletinde sabah uyandığımda adaptör soğuk oluyordu
ugacomtr ugacomtr Administrator 29 May 2022 #4 telefon keser genelde. denemeniz lazım. not: iyileştirilmiş pil işaretlerseniz bu işi yapıyordu diye biliyorum. iyi forumlar.
telefon keser genelde. denemeniz lazım. not: iyileştirilmiş pil işaretlerseniz bu işi yapıyordu diye biliyorum. iyi forumlar.
A aemred24 Kayıtlı Üye JailbreakTR 30 May 2022 #5 Pile dair detayların yazdığı ekrana nereden ulaşabiliriz ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pile dair detayların yazdığı ekrana nereden ulaşabiliriz ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
N nihat1551 Çalışkan Üye JailbreakTR 31 May 2022 #6 aemred24: Pile dair detayların yazdığı ekrana nereden ulaşabiliriz ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... System info tweak olması lazım. Ayarlar/pil ve hakkında kısmına ekliyordu sanırım. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aemred24: Pile dair detayların yazdığı ekrana nereden ulaşabiliriz ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... System info tweak olması lazım. Ayarlar/pil ve hakkında kısmına ekliyordu sanırım. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi