Görsemden kastın nedir anlamadım sistem dosyalarının kaynak kodunu mu görmek istiyorsun? Bunu google/android in geliştiricileri yapsa yapar yapar ki buna reverse engineering denir öyle kolay bir şey değil. Yoksa sistem dosyalarına Filza tweakiyle çok rahat erişilebiliniyor zatenGerçekten anlamıyorum bu iOS'un dosyalama sistemini bir tweak olsa şu sistem dosyalarını görsem ne güzel olur
bunu engelleyen ne yani bilen biri var mı
Okkeeeyy anladım ne yapmak istediğini usb kablosu ile sistem dosyalarına erişmek istiyorsun.Sistem dostalarına filza ile eriştiğim gibi bilgisayarımdan erişmeyi kast ediyorum hocam. Kaynak kodlarla işim değil ki zaten bir erişsem bilgisayardan onlar da gelir gerisi umarım![]()
Okkeeeyy anladım ne yapmak istediğini usb kablosu ile sistem dosyalarına erişmek istiyorsun.
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap[automerge]1554099943[/automerge]
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap[automerge]1554100196[/automerge]
Bu makalelere bak, daha önceden görmemiştim ben bunları sınav zamanıma denk geldi yoksa uğraşırdım
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi erişim sağlayabilirsiniz. Cihaza OpenSSH kurarak aynı ağda olduğunuz sürece SFTP üzerinden de bağlanıp istediğiniz dosyada değişiklik yapabilirsiniz.
Linux kullandığınız için bunlar çok daha kolay olacak. iPhone'a OpenSSH kurduktan sonra ip adresini öğrenin. Bir terminal penceresi açın.
sftp [email protected]
komutunu çalıştırdığınızda terminal üzerinden get ve put komutlarını kullanarak dosya çekebilir ya da yükleyebilirsiniz.
Ben terminal ile uğraşmak istemiyorum dersenizde Filezilla gibi bir program aracılığıyla yine SFTP protokolünü kullanarak Kök dizinine erişim sağlayabilirsiniz.