Geribiildirim için teşekkürler. İlgileniyoruz.data meter turkce yamayi yukleyince datameter app ayarlarda gozukmuyor ama app calisiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geribiildirim için teşekkürler. İlgileniyoruz.data meter turkce yamayi yukleyince datameter app ayarlarda gozukmuyor ama app calisiyor
sorun giderildi. Tekrar yükleyerek deneyebilir misiniz?data meter turkce yamayi yukleyince datameter app ayarlarda gozukmuyor ama app calisiyor
Güncelleme geldi yamaya kurun sorun çözülecektir.data meter turkce yamayi yukleyince datameter app ayarlarda gozukmuyor ama app calisiyor
Güncelleme geldi yamaya kurun sorun çözülecektir.data meter turkce yamayi yukleyince datameter app ayarlarda gozukmuyor ama app calisiyor
data meter turkce yamayi yukleyince datameter app ayarlarda gozukmuyor ama app calisiyor
data meter turkce yamayi yukleyince datameter app ayarlarda gozukmuyor ama app calisiyor
bende sorun yok
Bigboss'tan Cydown yardımıyla indirebilirsiniz.datameter tweakı yanlışlıkla kaldırdım. sizden yüklemiştim. Repo değiştiği için artık bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. İos11 İphoneX
Bigboss'tan Cydown yardımıyla indirebilirsiniz.
Son sürümün çalışıp çalışmadığı hakkında bilgim yok hocam.Kardeş bu tweak ücretli değil mi? 12.4 için oluyor mu?