hearven12 Aktif Üye JailbreakTR 28 Şub 2018 #1 Extender kurmaya çalıştığımda bu tür bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı ? Saygılar Ekli dosyalar IMG_0948.PNG 120.9 KB · Görüntüleme: 17
yusuf_ Yetkili Administrator 28 Şub 2018 #2 Yenileyip deneyin ya da repo.jailbreaktr.com reposundan kurun
ramazandemiral Yetkili Administrator 28 Şub 2018 #3 yusuf.ozgul: Yenileyip deneyin ya da repo.jailbreaktr.com reposundan kurun Genişletmek için tıkla ... Hocam repo yenilenmiyor cydown yok repoda
yusuf.ozgul: Yenileyip deneyin ya da repo.jailbreaktr.com reposundan kurun Genişletmek için tıkla ... Hocam repo yenilenmiyor cydown yok repoda
hearven12 Aktif Üye JailbreakTR 28 Şub 2018 #4 Jailbreaktr den kuruyorum ZAten hocam yenileyincede olmuyor diğer tweakler kuruluyor
murat JailbreakTR Administrator 28 Şub 2018 #6 @hearven12 @ttolgae Ufak bi sorun vardı çözüldü. Tekrar denermisiniz
T ttolgae Kayıtlı Üye JailbreakTR 28 Şub 2018 #7 Maalesef bioprotect güncellenmesinde url hatası devam ediyor CyDown da
ramazandemiral Yetkili Administrator 28 Şub 2018 #8 Cydown jailbreaktr reposunda görünmüyor siz nereden yükleme yapıyorsunuz ?
murat JailbreakTR Administrator 28 Şub 2018 #9 @ttolgae JailbreakTR reposundaki bioprotectte sorun yok. Extender Reloaded'de vardı onuda çözdük. Siz hangi repodan indiriyorsunuz?
@ttolgae JailbreakTR reposundaki bioprotectte sorun yok. Extender Reloaded'de vardı onuda çözdük. Siz hangi repodan indiriyorsunuz?
T ttolgae Kayıtlı Üye JailbreakTR 28 Şub 2018 #10 daRkneSs: @ttolgae JailbreakTR reposundaki bioprotectte sorun yok. Extender Reloaded'de vardı onuda çözdük. Siz hangi repodan indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Bioprotect çalışıyor sorun yok repo xarold Benim derdim güncellemedeki CyDown hatası yoksa bioprotect çalışıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
daRkneSs: @ttolgae JailbreakTR reposundaki bioprotectte sorun yok. Extender Reloaded'de vardı onuda çözdük. Siz hangi repodan indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Bioprotect çalışıyor sorun yok repo xarold Benim derdim güncellemedeki CyDown hatası yoksa bioprotect çalışıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
B BaranArinMavi Kayıtlı Üye JailbreakTR 14 Mar 2019 #11 aynı hatayı bir arkadaşım daha alıyor çözümü ne olabilir?