Neler yeni

Cydiaya Gelen Güncelleme Sonrası JB Yapmak Çok Zorlaştı

tufancemkir

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba 1 hafta içerisinde cydia gelen güncelleme sonrası 70-80 kere jb yapmayı deniyorum anca başarılı oluyor eskiden kullandığım tweakler aynı tweakler max 4-5 kere denerdim şimdi ciddi anlamda 70-80 kere deniyorum 1:30 saate yakın sürüyor jb işlemini gerçekleştirmem bunun neden olduğunu ve nasıl giderebileceğimi bilen varmı

Bende yaptım güncellemeyi herhangi bir sorun yok. Tavsiyem rollectra ile sıfırlayın, uncover ile Jailbreak yapın.

çok teşekkür ederim cevaplar için son bir sorum var bu rollelectra yaptığım zaman cydiadaki eklediğm repolar tweaklerde silinicekmi
Evet, verileriniz bile silinebilir ipa sürümüne o ayar gelip gelmediğini tam bilmiyorum. Bi kontrol edin.

Son gelen cydia güncellemesi sonucu isinma sorunum geçmedi.Sonrası elveda JB oldu.
Aylarca jailbreak bekle sonra kaybetmesi cok koyuyor insana telefon çöp gibi geliyor :S

Heryerden herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar, bende sizin gibi 1 saate hafta da 30 kere jb işlemi yapıyordum. uncOver aracının sunduğu jailbreak gerçekten son derece süper, Tofaş’tan inip son model araca binmek gibi birşey

uncover süpermiş uncoveri yükleyince restart yapın 30 saniye sonra jb ye basın kesin oluyor
neydi electradan çektiğim

uncover süpermiş uncoveri yükleyince restart yapın 30 saniye sonra jb ye basın kesin oluyor
neydi electradan çektiğim
*** 11 tweakıyla sadece electra jailbreakı cydiayı silin uncoveri kurun telefonu boşuna fabrika ayarlarına getirmeyin
[automerge]1541010555[/automerge]
Ben son 1 haftadır her jb işlemi için 100 kere deniyodum tam bir eziyet halini almıştı
bendede işkenceye dönüşmüştü

Geri