Neler yeni

Çözüldü Cydia var/lib/dpkg/status Hatası (Cihaz Sıfırlanması)

Gc1dcc2

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
12168
12169
Hiç bir tweak yükleyemiyorum her tweakta böyle hata alıyorum Cydia’yı düzeltme şansım yokmu resetleme felan pc bulunmamakta elimden birde source göndermeyin hiç bir şey yüklenmiyor

Cihazı ayarlardan sıfırladınız mı? sanırım öyle yaptınız. Lib dosyasını filza ile var dizinine atın. Forumda bununla ilgili bir çok konu var arama sonuçlarından ulaşabilirsiniz. uncover kullanıyorsanız Re-install cydia ilede çözebilirsiniz

Cihazı ayarlardan sıfırladınız mı? sanırım öyle yaptınız. Lib dosyasını filza ile var dizinine atın. Forumda bununla ilgili bir çok konu var arama sonuçlarından ulaşabilirsiniz. uncover kullanıyorsanız Re-install cydia ilede çözebilirsiniz
Evet sıfırladım açtığımda böyleydi filza duruyor var dizinine lib atınca düzelirimi bunu nasıl yapabilirim konu varmı yönlendireceğiniz yada dosya felan

Yanlış konuyu vermişim üstteki dosyayı indirip lib klasörünü var dizinine yapıştırın

Geçmiş olsun. Jailbreakli cihazın ayarlardan sıfırlanmaması kesin ve kalıcı kuraldır aklında bulunsun Jailbreak kaybetmek istemezsin :okay:

Arkadaşlar aynı durumdayım jailbreaklı cihaza ayarlardan format attım lütfen yardımcı olun bana ne yapacağımı bilmiyorum

lib klasörü içinde tekrar bir lib olmadığından emin olurmusun
Merhaba dediklerinizi yaptım ama olmadı lib klasörünün içinde iki tane lib klasörü var
[automerge]1677402722[/automerge]
lib klasörü içinde tekrar bir lib olmadığından emin olurmusun
Çok teşekkür ediyorum nihayet yaptım

Ekli dosyalar

• IMG_0010.PNG
    IMG_0010.PNG
    191.7 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_0011.PNG
    IMG_0011.PNG
    131.5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0012.PNG
    IMG_0012.PNG