Cydia Uygulama Yüklenmiyor

borabaz8

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
07A4B9CA-37C5-4810-B2A9-8A96BB7B1C9B.png

F31208BB-CD34-414A-B7CF-87125218751B.png

AppCake indirmeye çalışıyorum fakat bu tarz hatalar alıyorum başka uygulamaları indirirken de aynı şekilde. Ne yapabilirim?

Cihaz
8 Plus
Sürüm
14.6
Son düzenleme:
Repoyu sil ve tekrar ekle, repolarda güncelleme var sanırım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşım düzeltsende yine başka sorunlar yaşayacaksın.. Bilmediğinden diye düşünüyorum, yasaklı ve riskli repolar yüklemişsin. Bence yeniden temiz bir jailbrek kurulumu yap ve forumda yasaklı repolar-temiz kurulum gibi konuları aratıp göz at..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

telefonu succession beta yöntemiyle sıfırlayın tertemiz cracksiz kullanın. iyi forumlar.

Kullanmak için iPad 2 aldım ama uygulama yüklenmiyor diye 3tools diye bir uygulamadan jailbreak yaptım ama hiç uyguluma yükleyemiyorum bu arkadasdaki gibi hata veriyor yükleniyor tablet kapanıyor açılıyor uygulama yok sadece ismi gözüküyor cydia üzerinde. bilgili bir arkadas yardımcı olabilir mi tableti aldım ama şuan çöp vaziyetinde hic bir uygulama yüklenmiyor

Kullanmak için iPad 2 aldım ama uygulama yüklenmiyor diye 3tools diye bir uygulamadan jailbreak yaptım ama hiç uyguluma yükleyemiyorum bu arkadasdaki gibi hata veriyor yükleniyor tablet kapanıyor açılıyor uygulama yok sadece ismi gözüküyor cydia üzerinde. bilgili bir arkadas yardımcı olabilir mi tableti aldım ama şuan çöp vaziyetinde hic bir uygulama yüklenmiyor
cydia açılıyorsa repolardan tweakleri yükleyeceksiniz. 9.3.5 için kendiniz phoenix yükleyebilirsiniz. iyi forumlar.

Geri