Cydia Tweak yüklenmiyor

Gelena

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Sorum ise kurmuş olduğum tweak silinmiyor bende filza ile usr/libexec/cydia/cydo .exec uzantılı dosyayı sildin bunu silmem sonucunda cydia açılıyor fakat repoların içi boş ve cydia ile başka bir tweak kuramıyorum. Sürüm ios 11.4.1 itunes kullanmak istemiyorum sürüm gidecek :( bundan dolayı JailBreak sıfırlamak veya cydianın tweak kurmasını sağlamak yeterli benim için nasıl çözerim ?

Cihaz
İphone 6s
Sürüm
İos 11.4.1
unc0ver ayarlarından Reinstall Cydia* seçeneğini aktif edip denediniz mi

Dediğiniz yeri nasıl yapıcam ? Acemiyim kusura kalmayın un0ver nerde ? Bulamıyorum ben
hangi araçla jailbreak yaptınız? Ek olarak filza ile çöp kutusunu kontrol ettiniz mi

Electra .ipa kullandım cydia impactor ile yükledim telefona filizanın çöp kutusunu boşalttım :( çözüm yokmu cydo. exec dosyasını sildim o olmadığı için instal yapmuyor bana o dasyayı bulabilirmisin kendinde varsa bana kopyalayıp atabilirmisin bende dizine yerleştiririm düzelir diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
Gönderebiliriz fakat dosya izinlerinide düzenlemeniz gerekecek terminal ile. Konuya çok hakim değilseniz delectra ile temizlik yapıp yeniden jailbreak yapın

Geri