Cydia Tweak Güncellemesi Elma logosu sorunu

doyumsuzss

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba gece cydiadan telefonumda ki tweakları güncellemek istedim güncellemeleri kurduktan sonra telefon yeniden başladı ve jailbreak inaktif oldu bende uncoverdan tekrar jailbreak yapmak istedim ama hep 2 veya 26 da telefonu yeniden başlattı ama jailbreak olmadı forumda uçak moduna alıp deneyin diye bi cevap gördüm başka konuda, uçak moduna alıp jailbreak yapmak istedim jailbreak işlemi tamamlandıktan sonra telefon kapandı tekrar açıldığında elma logosunda kaldı 30 dakikadır böyle ne yapmam lazım? iphone 6 kullanmaktayım dfu moda alamıyorum telefonu, home tuşum bozuk ne yapabilirim yardım eder misiniz?
[automerge]1611710737[/automerge]
Pc ile itunese bağladım fakat erişim izni istiyor telefondan ne yapabilirim?

Cihaz
iphone 6
Sürüm
12.4.8
Son düzenleme:
Telefonu açabildim tamamen sıfırlamak istiyorum uncover jailbreak kullanıyorum nasıl yapabilirim konu linki var mı?

tamamen telefon sıfırlanacaksa succession. restore rootfs ile ve reinstall cydia ile de deneyebilirsiniz. bu tamamen sıfırlamaz ama tweak ayarlarını siler ve belki jailbreak yapabilmenizi sağlar
eğer önerilmeyen repo tweak kullandıysanız gecmiş olsun...

tamamen telefon sıfırlanacaksa succession. restore rootfs ile ve reinstall cydia ile de deneyebilirsiniz. bu tamamen sıfırlamaz ama tweak ayarlarını siler ve belki jailbreak yapabilmenizi sağlar
Yani önerilmeyen repo tweak kullanadıysam geri dönüşü yok mu?
[automerge]1611731195[/automerge]
Hocam şimdi restore root fs yapmayı başardım cydia filan silindi tamamen nasıl sıfırlamamı önerirsiniz?
[automerge]1611734304[/automerge]
Cevaplayabilecek bir arkadaş yok mu nasıl sıfırlayabilirim? elma logosunda kalmasından korkuyorum.

Son düzenleme:
restore rootfs sonrasi ayarlardan yapın gitsin
kalırsa elmada cracktendir.

Geri