Neler yeni

Çözüldü Cydia repo ekleyememek

dyrangai

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Az önce jailbreak kurdum kurmadan önce uncoverdan restore rootfs te yaptım bir türlü cydiaya repo ekleyemiyorum. yükleme ekranı geliyor 10-15 saniye bekliyorum yok hiçbir şey gelmiyor.

Deniyorum
[automerge]1582054613[/automerge]
Değişen bir şey olmadı maalesef
[automerge]1582055850[/automerge]
Ayrıca cydo (255) hatası alıyorum. Cydia'dan hiçbir şey güncelleyemiyorum yükleyemiyorum ya da silemiyorum

Son düzenleme:
Bu sürümler A12 be A13 cihazlar için.3.0.8 sürümünü bulup onunla yapmanız lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında V4 iOS 11 den iOS 13 e kadar destek veriyor lakin iOS 12 için stabil bir sürüm varken henüz yeni çıkmış beta bir sürüm yüklemek anlamsız olur.

Bu sürümler A12 be A13 cihazlar için.3.0.8 sürümünü bulup onunla yapmanız lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uncover’ın kendi sitesine baktım da 3.0.8 mi lazım 3.8.0 mı ? 3.1.2 ye kadar link vermişler çünkü.

hocam altstore ile uncoverı yükledim yalnız jb işlemi sırasında "unable to get debs for packages to repair" hatasını verip jailbreak tamamlandı diyor. Bakıyorum ekrana cydia gelmemiş. Birkaç defa restore rootfs yapıp tekrarladım ama aynı. Ne yapabilirim ?
[automerge]1582134171[/automerge]
Altsore ile ilgili bir sorun sanırsam. Başka nasıl yükleyebilirim ki ipa'yı ? Cydia Impactor açılmıyor zaten

telefonunuza ve ios versiyonuna uygun uncover sürümü yükleyin lütfen. elmada kalmaya kadar sorun gidebilir dikkatli olalım.

hocam altstore ile uncoverı yükledim yalnız jb işlemi sırasında "unable to get debs for packages to repair" hatasını verip jailbreak tamamlandı diyor. Bakıyorum ekrana cydia gelmemiş. Birkaç defa restore rootfs yapıp tekrarladım ama aynı. Ne yapabilirim ?
[automerge]1582134171[/automerge]
Altsore ile ilgili bir sorun sanırsam. Başka nasıl yükleyebilirim ki ipa'yı ? Cydia Impactor açılmıyor zaten

rootfs yaptıktan sonra '' ayarlar/genel/sıfırla/tüm içerikleri ve ayarları sil '' işlem bitince telefonu kurup ana ekrana gelince hiçbirşey kurmadan ayarlardan silme işlemini tekrarla rootfs kalınları kalıyor

Geri