Çözüldü Cydia Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Yenibirjail

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Ön Not
Telefon iPhone6
ios sürümü 12.1.2

Selamlar, biraz önce cydia uygulamasını açtım ve beş adet tweak güncellemesi gelmişti onları yaptım. Güncelleme bittikten sonra respring etmemi istedi ben de cihazı respring ettim. Telefon respringden sonra açılınca cydiaya bir daha girmeye çalıştım fakat girdiğim gibi uygulamadan atıyor. Tweakları kullanabiliyorum fakat bir türlü cydiaya giremiyorum.

Denediğim fakat başarısız olan yöntemler:

1-Jb’yi deaktif edip bir daha aktif ettim
2-Yeniden jb yaparken reinstall cydia seçeneğini açtım
3-unc0ver aracını silip tekrar 1. ve 2. seçeneği denedim.

Not: bazen jb yenilerken respring yapıyor fakat elmaya atıp telefonu jb’siz başlatıyor.
[automerge]1557659185[/automerge]
Ön Not
Telefon iPhone6
ios sürümü 12.1.2

Selamlar, biraz önce cydia uygulamasını açtım ve beş adet tweak güncellemesi gelmişti onları yaptım. Güncelleme bittikten sonra respring etmemi istedi ben de cihazı respring ettim. Telefon respringden sonra açılınca cydiaya bir daha girmeye çalıştım fakat girdiğim gibi uygulamadan atıyor. Tweakları kullanabiliyorum fakat bir türlü cydiaya giremiyorum.

Denediğim fakat başarısız olan yöntemler:

1-Jb’yi deaktif edip bir daha aktif ettim
2-Yeniden jb yaparken reinstall cydia seçeneğini açtım
3-unc0ver aracını silip tekrar 1. ve 2. seçeneği denedim.

Not: bazen jb yenilerken respring yapıyor fakat elmaya atıp telefonu jb’siz başlatıyor.

Başka bir seçenek denedim, unc0ver’dan reset cydia cache seçeneğini de açtım ve re-jb yaptım. Bunu yapınca cydia düzeldi. Şu an açılıyor.

Son düzenleme:
Geri