Neler yeni

Cydia Kaynaklar Açılmıyor.

sewkart

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Umarım konuyu doğru yere açtım. Dünden Beridir Cydia girdiğimde, Başlangıç ekranında şöyle bir hata alıyorum.

--
Unable to parse package file
/var/mobile/Library/Caches/. Cydia/lists/Junesiphone.com_supersecret_._Packages (1) En altta Cydia ya geri döne tıklıyorum. Açılıyor. Herşey çalışıyor, Tweak yükleyebiliyorum. Ama Kaynaklar sekmesine tıkladığımda Cydia dan atıyor.

Konuyu yanlış yere açmışsam lütfen uyarın düzeltiyim.

Cihaz
7 Plus
Sürüm
12.4
Hocam dediğinizi yaptım. Açılıştaki hata artık gelmiyor. Ama halen kaynaklar kısmına tıkladığımda Cydiadan atıyor. İnş jailbreak baştan yüklemem gerekmez.

Hocam dediğini yaptım. Unc0ver'den Re install yapıp re uncover yaptım. Aynı sorun devam etmekte. Kaynaklar sekmesine tıkladığımda Cydia'dan atıyor.
[automerge]1567081315[/automerge]
Hocam CyDown programından reset attım. Ama yüklediğim repolar silindi. Anladımki Repolardan kaynaklı. Şimdi merak ettiğim şey, Tweakler halen çalışıyor. Kaynaklarda repolar silinse dahi yüklenmiş olan tweakler çalışmaya devam eder mi ? yoksa bir süre sonra bozulur mu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar aynı hata bende de var çıkamadım işin içinden. Başlangıçta şöyle bir hata alıyorum.

Method https has died unexpectedly!
Sub-process https received signal 5.
Cihazım iPhone se
Sirümüm iOS 14.4
Checkra1n jailbreak kullanıyorum.

checkra1n içinden Reinstall Cydia yaptım sonuç değişmedi. Restore system yaparak jailbreak’ı kaldırdım. Sonra tekrar yükledim sonuç değişmedi. Elimdeki sürümden sonrasına jailbreak çıkmadığı için cihazı geri yükleme de yapamıyorum.Yardımcı olacak varmı.

bende de iphone se 1.nesil ios 14.4.1 yüklü bir tweak indirdim muhtemelen çakıştı respring de takılı kaldı restart attım kapama tusuna basılı tutarak (jb nin gideceğini biliyordum hep böyle yapar sonra üstüne jailbreak kurardım jb kayıtlarım da gitmezdi tweaklerim) her neyse jb yi attım üstüne elma da kaldı tekrar tekrar deniyorum all done diyor checkrain ama elmada kalıyor. safe mode almaya çlıştım alınmıyor safeye. telefon açılıyor suan kullanıyorum sıkıntı yok da jb dosyaları çalışmıyor. restore etmek çözer gibi duruyor da gerek yok bence çözümü nedir

Merhaba, şu an aynı sorun bende de var. İos 14.8 yüklü iphone 11 pro ya sorunsuz jailbreak işlemini yaptım, iki tane kaynak ekledim ve ikinciden sonra kaynaklar bölümüne tıkladığım gibi Cydia dan çıkıyor direkt. İcleaner pro ve cydown cydia dan yükleyemiyorum çünkü görünmüyor. Bunları manuel olarak yükleyebileceğim bir yol var mı acaba. Veya bu durumu düzeltebileceğim bir başka yöntem

Geri