erkandinlergs Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 5 Eki 2017 Mesaj 69 Tepkime puanı 13 26 Ağu 2018 #1 arkadaslar boyle bir sorun ile karsilastim yardimci olabilen varmi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaslar boyle bir sorun ile karsilastim yardimci olabilen varmi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I ikikayzer Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 19 May 2018 Mesaj 48 Tepkime puanı 10 26 Ağu 2018 #2 Son yüklediğin tweaki silersen düzelir büyük ihtimal Sent from my iPhone using Tapatalk
erkandinlergs Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 5 Eki 2017 Mesaj 69 Tepkime puanı 13 26 Ağu 2018 #3 Sifirlama yaptim sorunsuz sifirladim yedeklemeyi yukledim electrayida yukledim cydia acilinca bu sekilde oluyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sifirlama yaptim sorunsuz sifirladim yedeklemeyi yukledim electrayida yukledim cydia acilinca bu sekilde oluyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
erkandinlergs Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 5 Eki 2017 Mesaj 69 Tepkime puanı 13 26 Ağu 2018 #4 Yani tweak felan yuklemedim cydia ya guncellemelerde var onlarida guncelleyemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani tweak felan yuklemedim cydia ya guncellemelerde var onlarida guncelleyemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 26 Ağu 2018 #5 erkandinlergs: Yani tweak felan yuklemedim cydia ya guncellemelerde var onlarida guncelleyemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Packix reposunu sil
erkandinlergs: Yani tweak felan yuklemedim cydia ya guncellemelerde var onlarida guncelleyemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Packix reposunu sil
Blackcodetech Yetkili Moderatör Katılım 16 Ocak 2018 Mesaj 1,604 Tepkime puanı 849 26 Ağu 2018 #6 Konu açma kurallarına dikkat edelim. Başlık açıklayıcı ve konu ile alakalı olsun.
erkandinlergs Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 5 Eki 2017 Mesaj 69 Tepkime puanı 13 26 Ağu 2018 #7 Packix reposunu silince oldu sagolun bir dahakine dikkat ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Packix reposunu silince oldu sagolun bir dahakine dikkat ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi