Merhaba 1131 electra jailbreak yüzünden hiçbirşey kurulamıyor. Bunun için filza ile klasör yaratmalıyım.Filzayı cydiadan kurun
JailbreakTR
Merhaba 1131 electra jailbreak yüzünden hiçbirşey kurulamıyor. Bunun için filza ile klasör yaratmalıyım.Filzayı cydiadan kurun
JailbreakTR
merhabalar cp 42 hatasını nasıl çözdünüz?Böyle bir uyarı alıyorum. Sorunun çözümünü bulamadım ? Bilen var mı ?
merhabalar cp 42 hatasını nasıl çözdünüz?Böyle bir uyarı alıyorum. Sorunun çözümünü bulamadım ? Bilen var mı ?
Merhaba 1131 electra jailbreak yüzünden hiçbirşey kurulamıyor. Bunun için filza ile klasör yaratmalıyım.
Error failed to connect hatası veriyor.Ssh bağlantısı kurabilirsiniz
Error failed to connect hatası veriyor.
Peki nasıl aktive edebilirim.Jailbreak aktif değil demektir
JailbreakTR
Electra ile jailbreak yapcaksınızPeki nasıl aktive edebilirim.
Electra ile jailbreak yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım. Tekrar jailbreak’i aktifleştirmek için electra uygulamasına girdim tweaks kısmı aktifken hep 2/3 kalıp yeniden başlatıyor ve arada exploit hatası veriyor. Bende tweaks’ı kapatarak Cydia’y tekrar aktifleştirebildim ama bu yüzden de resimdeki hatayı alıyorum ve ayrıca iFunbox jailbreal yapmadığımı söylüyor. Kısaca tweaks açmadan bu sorunları çözemezmiyim. Ama tweaks ile denesem bile hep yeniden başlıyor, o zaman güncellenmiş electrayı mı beklemeliyim?Electra ile jailbreak yapcaksınız
Hocam biraz bekleyin yardımcı olacağızElectra ile jailbreak yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım. Tekrar jailbreak’i aktifleştirmek için electra uygulamasına girdim tweaks kısmı aktifken hep 2/3 kalıp yeniden başlatıyor ve arada exploit hatası veriyor. Bende tweaks’ı kapatarak Cydia’y tekrar aktifleştirebildim ama bu yüzden de resimdeki hatayı alıyorum ve ayrıca iFunbox jailbreal yapmadığımı söylüyor. Kısaca tweaks açmadan bu sorunları çözemezmiyim. Ama tweaks ile denesem bile hep yeniden başlıyor, o zaman güncellenmiş electrayı mı beklemeliyim?
Telefonunuzla uyumlu jailbreak ipasını tekrar kurun. Sonra deneyin. İyi günler.bende cydia açılıp kapanıyor hemen ne yapmalıyım
iphone5 cihazım ve helixin 32bit ipasını kurdum başka varmı kiTelefonunuzla uyumlu jailbreak ipasını tekrar kurun. Sonra deneyin. İyi günler.
çözümünü bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 8636
Merhaba,
Lütfen yardım edin. Bir türlü yükleyemedim.
iphone 6
ios 12.1.1
Impactor_0.9.51
unc0ver-v3.0.0-b46
Apple Server’inde olan Genel bir hata, şimdilik beklemeniz gerekiyor...
JailbreakTR
Revoke nedir acaba kardeş biraz yardımcı olsanSelam arkadaşlar ,
Cydia Impactor 'un 44 sürümüyle birlikte çoğu kişi "progress.hpp.87" şeklinde bir hata almaya başladı. Bu sorunun düzeltimi için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.
1- Aşağıdaki linklerden Impactor 43 isimli dosyayı indirin ve zip içindekileri yeni bir klasöre çıkartın.
2- İndirdiğiniz Impactor43 programını açın ve cihazınızı da PC ye bağlayarak "Revoke" işlemini yapın.
3- 43 ile revoke işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki linklerden Impactor 44 isimli dosyayı indirin ve zip içindekileri yeni bir klasöre çıkartın.
4- 44 ile yeni ipa dosyasını sorunsuz yükleyebilirsiniz.
Linkler :
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.