Cydia impactor line 42 hatası

restajansmedia

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
ilk jailbreak deneyimim ve her hafta telefonumun jb'si bozuluyor ve pc ye bağlayıp tekrar yüklüyorum.En son bozulmada kurarken resimdeki hatayı alıyorum.Sorun nedir yardımcı olabilecek var mı ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 21
ilk jailbreak deneyimim ve her hafta telefonumun jb'si bozuluyor ve pc ye bağlayıp tekrar yüklüyorum.En son bozulmada kurarken resimdeki hatayı alıyorum.Sorun nedir yardımcı olabilecek var mı ?

Kardeşim sıkıntı impactorde.malesef su an çalışmıyor..uncover ı ignation.fun dan indir ve jailbreak yap...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim sıkıntı impactorde.malesef su an çalışmıyor..uncover ı ignation.fun dan indir ve jailbreak yap...

hocam yüklü tweak'lerim silinecekmi oradan yükleyince ?

O tür eklentiler önerilmiyor. Sıkıntı çekiyorsanız düzenli olarak, yüklemenizi önermem. Beklemenizde fayda var.

O tür eklentiler önerilmiyor. Sıkıntı çekiyorsanız düzenli olarak, yüklemenizi önermem. Beklemenizde fayda var.

İmpactor düzelene kadar kardeş....farkındayım tabi teşekkürler...ne yapalım jb siz çok yavan bu cihaz...

b46, iPhone 5s'te çalışmıyor; sorun neyden kaynaklıdır?

Geçici olarak bu siteden unc0ver kurabilirsiniz...

Not: bu site Emulator desteklemediği için ekledim...

**Çok önemli**

1. JB aktif yapın

2. UÇAK modundan çıkın ve hemen bu repodan
Tweak: “ReProvision” kurun

3. Unc0ver JB aracını silin

4. IOS 12.x konudan Unc0ver aracını indirin ve ReProvision uygulamasına taşıyın ordan imzalayın..

Geçici olarak bir Alternatif

Not: Dev hesabı kullananlar için geçerli değil!

JailbreakTR

aynı sorun bende de var ama cihazımın sürümü 10.2 , unc0ver sürümleri uymuyor

Geçici olarak bu siteden unc0ver kurabilirsiniz...

Not: bu site Emulator desteklemediği için ekledim...

**Çok önemli**

1. JB aktif yapın

2. UÇAK modundan çıkın ve hemen bu repodan
Tweak: “ReProvision” kurun

3. Unc0ver JB aracını silin

4. IOS 12.x konudan Unc0ver aracını indirin ve ReProvision uygulamasına taşıyın ordan imzalayın..

Geçici olarak bir Alternatif

Not: Dev hesabı kullananlar için geçerli değil!

JailbreakTR
iPA kurmak güvenli mi hocam bu web sitesinde? impactor ve ext3nder haricinde ki web siteleri güvensiz diye önermiyordunuz da.

@Mehmet Gülcan
Geçici olarak yazmışım , Emulator içermediği için yazmışım... ve geçici olarak belirli bir kaç kişinin imzaladığı ipalar olduğu için bu linki verdim..

JailbreakTR

Geri