Çözüldü Cydia Impactor hatası

Brknt24

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Impactor ile electra yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum çözüm önerisi olan var mı ?

Ekli dosyalar

• D4E70F1C-2D18-49F4-AC93-CB4DE254398A.png
    D4E70F1C-2D18-49F4-AC93-CB4DE254398A.png
    488.1 KB · Görüntüleme: 21
Xcode seçeneğinde revoke yap önce

yaptım fakat Bootstrap.tar kısmında ımpactor kapanıyor kendi kendine kayboluyor

Bugun bende de ayni sorun oldu en 4 saat ugrastim olmadi en son yeni hesap actim icloud hesabi ve yuklendi cozuldu yani yapacagin bi yeni hesap acip o hesap uzerinden yuklemen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun bende de ayni sorun oldu en 4 saat ugrastim olmadi en son yeni hesap actim icloud hesabi ve yuklendi cozuldu yani yapacagin bi yeni hesap acip o hesap uzerinden yuklemen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef sorun değişmedi

İmpactor tamamen sil yeniden indir rar içinden klasöre çıkart ve yönetici olarak çalıştır.

Hocam sorunu çözdüm ama ne yeni kimlikle alakası var ne de impactor e yetki vermekle. Telefon impactorun ve itunesin aynı anda görmesi gerekiyor. Sadece impactorde cihaz görününce yapıldığında hata alıyordum veya atıyordu. Şimdi düzeldi TEŞEKKÜR EDERİM.

Hocam sorunu çözdüm ama ne yeni kimlikle alakası var ne de impactor e yetki vermekle. Telefon impactorun ve itunesin aynı anda görmesi gerekiyor. Sadece impactorde cihaz görününce yapıldığında hata alıyordum veya atıyordu. Şimdi düzeldi TEŞEKKÜR EDERİM.

İtunesi açtıktan sonra impactoru açmıyormuydun :)

Geri